Komentara: 0
Pregleda: 165

Fudbal (Ž): „Golubice“ deklasirale Slogu iz Zemuna

16.10.2024. u 08:43h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u 7. kolu Superlige slavio ubedljivo sa 9:0 protiv Sloge iz Zemuna. Razigrane i raspucane „golubice“ nisu se štedele i na kraju zasluženo upisale nova tri boda.
Fudbal (Ž): „Golubice“ deklasirale Slogu iz Zemuna

Ekipi trenera Borisa Arsića nije mnogo trebalo da nađe put do mreže Zemunki. Živana Stupar je otvorila seriju na Gradskom stadionu. Ubrzo je udvostručila prednost, a pre odlaska na odmor Anastasija Ćirić se pobrinula da na semaforu bude ispisan rezultat 3:0.

U drugom delu Spartak je u potpunosti nadigrao Slogu, a tome svedoči još šest pogodata. Raspoložene i precizne „golubice“ brojale su do devet i deklasirale svoje rivalke.

Spartak – Sloga 9:0 (3:0)
Stupar 7',13',56', Ćirić 21', Miljković 60', Belovan 67',71',74', Vučković 79'

Spartak: Balogun, Belovan, Slović, Vučković (Jović), Abrams (Radonjić), Stojer (Maljković), Stupar, Wolf (Baka), Gaković (Leškov), Ilić, Ćirić.

Sloga: Kirjak, Halej, Radulović, Žukova, Đurđević, Paunović, Vejnović, Ilijazi (Marković), Mahotina (Prokofieva), Artemeva (Mesiatseva), Kavaja.

Spartak je i u sledećem kolu domaćin, a u goste mu dolazi Milutinac. Meč se igra u subotu, 19. oktobra od 13 i 30 na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 časova i 31 minut
Komentara: 0
Pregleda: 165
Povezane teme

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.