Komentara: 0
Pregleda: 954

Fudbal (Ž): Kostićeva i Pavlovićeva ponovo u jatu „golubica“

17.02.2023. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Fudbal (Ž): Kostićeva i Pavlovićeva ponovo u jatu „golubica“

Fudbalerke Spartaka se vredno spremaju za nastavak šampionata koji počinje 18. marta kada je na programu utakmica 12. kola. Dok „golubice“ vredno treniraju u upravi ne sede skrštenih ruku. U završnici prelaznog roka Spartak se pojačao sa dve dobro poznate igračice, povratnice Milicom Kostić  golmankom i Sarom Pavlović koja je pojačala vezni red. Pored njih dve,  potpis na ugovore stavile su i četiri igračice iz "B" tima Spartaka.

Milica Kostić nakon okončane saradnje sa švedskim Eskilstuna Junajtedom ponovo će obuči plavo - beli dres i pojačati odbranu šampionki Srbije, kao i Sara Pavlović koja je završila saradnju sa norveškim Avaldsnešom.

Fudbal (Ž): Kostićeva i Pavlovićeva ponovo u jatu „golubica“

U klubu sa severa Bačke započeli su i vrlo ozbiljan proces podmlađivanja tima, pa su tako jato Golubica pojačale sjajne igračice koje su do sada nastupale za drugi tim Anđela marković, Aleksandra Gajić, Milica Gaković i Nađa Uvalin.

Iako je prelazni rok završen u redovima šampionki se očekuju još dva pojačanja.

Prvu takmičarsku utakmicu u 2023. godini Spartak će odigrati 4. marta kada se sastaje sa Spartakom DOO u osmini finala Kupa Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 954
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.