Komentara: 0
Pregleda: 1022

Fudbal (Ž): Spartak deklasirao Zvezdu B

27.09.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka su slavile u 4. kolu Supelige sa ubedljivih 6:0 protiv "Zvezde B 2018". Pitanje pobednika na Gradskom stadionu bilo je rešeno već posle prvog dela gde su Subotičanke protiv novajlije u superligaškom društvu stekle prednost od 3:0, a u nastavku samo potvrdio svoju dominaciju postigavši još tri pogotka.
Fudbal (Ž): Spartak deklasirao Zvezdu B
Foto: ŽFK "Spartak"

Od početka utakmice se igralo samo na polovini terena koja je pripadala gostujućoj ekipi. Subotičanke su diktirale igru, a posle propuštene prilike Violeta Slović vrlo brzo iskoristila narednu i zatresla mrežu Zvezde B za vođstvo Spartaka. Anđela Frajtović je izvela korner, a Slovićeva loptu plasirala iza leđa Petrovićeve za 1:0.

Opsedale su „golubice“ kazneni prostor Beograđanki, a onda je u 22. minutu isti tandem povećao vođstvo Spartaka na 2:0. Anđela Frajtović je izvela udarac iz ugla, a Violeta Slović koja je na ovom meču igrala na poziciji napadača skočila je kod prve stative i loptu smestila u mrežu gošći. Mogla je Frajtovićeva da poveća vođstvo domaina, ali je iz kornera uzdrmala stativu. U finišu prvog dela Vesna Milivojević je donela prednost Spartaku od 3:0.

Fudbal (Ž): Spartak deklasirao Zvezdu B

U nastavku su „golubice“ i dalje diktirale ritam. U 67. minutu posle centaršuta Anđele Frajtović Sanda Ovusu je glavom uputila udarac ka golu Zvezde B i pogodila za 4:0. Igrao se 75. minut Spartak je mogao i do petog pogotka, ali je posle skoka i udarca glavom Violete Slović dobro reagovala Stefanovićeva i loptu izbacila sa gol linije. Nije mnogo trebalo domaćim igračicama da nadoknade propušteno. Živana Stupar je nakon duplog pasa sa Sandrom Ovusu zatresla mrežu Zvezde B za 5:0. Na 6:0 vođstvo Spartaka povećala je Vesna Milivojević i ujedno postavila konačan rezultat.

Spartak – Zvezda B 6:0 (3:0)
Slović 3’, 22’, Milivojević  42’, 82’, Ovusu 67’, Stupar 77’

Fudbal (Ž): Spartak deklasirao Zvezdu B

Spartak: Kostić, Džakmon (Ovusu), Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević, Fiedler, Kusi, Ilić, Baltrip Rejes, Stupar.

Zvezda B: Petrović, Radenković, Stojaković, Nikolić, Marković, Paunović (Maksimović), Stefanović (Njagul), Gajević (Knežević), Mirković, Ilić, Trifunović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1022
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.