Komentara: 0
Pregleda: 684

Fudbal (Ž): Spartak obezbedio četvrtfinale Kupa Srbije

08.03.2023. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Spartak je obezbedio plasmanu u dalji tok Kupa Srbije nakon što je u osmini finala savladao Spartak DOO sa 5:0. Bolje su bile iskusnije Subotičanke i zasluženo slavile.
Fudbal (Ž): Spartak obezbedio četvrtfinale Kupa Srbije
Foto: ŽFK "Spartak"

Iako je iskustvo na starijem timu Spartaka, Spartak DOO je pružio odličnu igru i suprotstavio se šampionkama. Međutim, kako je vreme odmicalo Spartak je sve češće stvarao prilike. Prvo su  „golubice“ zatresle stativu, a onda je za minut Živana Stupar sa dva brza gola dovela Spartak u vođstvo od 2:0. Posle ubačene lopte u peterac najbolje se snašla Živana Stupar u obe situacije i matirala Dajanu Mihajlović.

U nastavku meča Spartak je i dalje bio dominantniji tim i još tri puta zatresao mrežu rivala. Anđela Frajtović je povisila na 3:0, a potom su bile precizne Uvalinova i Ćirićeva za konačnih 5:0 i plasman u četvrtfinale.

Spartak DOO – Spartak 0:5 (0:2)
Stupar 23', 24', Frajtović  53', Uvalin 70', Ćirić 74'

Spartak DOO: Mihajlović, Radonjić (Pandev), Pataki, Jovanović, Ninković  (Golubović), Leškov  (Miljković), Šever, Rajić, Jošić, Jović (Petrović), Arsenin ( Backović)

Spartak: Škandro, Vučković (Cvetković), Slović, Frajtović (Uvalin), Hansen, Tihon, Filipović  (Gaković), Ilić (Gajić), Pavlović, Stupar  (Marković), Ćirić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 684
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.