Komentara: 0
Pregleda: 574

Fudbal (Ž): Spartak slavio u Nišu, Spartak DOO osvojio bod protiv TSC-a

07.11.2022. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
U derbiju osmog kola Superlige Srbije Spartak je u Nišu slavio protiv Mašinca sa 4:0, a Spartak DOO I TSC su uzeli po bod odigravši 3:3 u Subotici.
Fudbal (Ž): Spartak slavio u Nišu, Spartak DOO osvojio bod protiv TSC-a
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je nastavio da niže pobede, „pao“ pao je i Mašinac u Nišu. „Golubice“ su prvo poluvreme rešile u svoju korist golom prednosti, dok su u nastavku svoju bolju igru krunisale sa još tri lopte u mreži Mašinca z akonačnih 4:0.

Spartak je stigao do prednosti pogotkom Milice Šarić. Imale su Subotičanke još nekoliko prilika, ali su igračice Mašinca odolele i na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost Spartaka.

Drugo poluvreme je proteklo u još boljoj i efikasnijoj igri Subotičanki. Tijana Filipović je zatresla mrežu Mašinca za 2:0, a potom još jednom savladala Stankovićevu za 3:0. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Živana Stupar pet minuta pre kraja meča.

Mašinac– Spartak 0:4 (0:1)
Šarić 42', Filipović 60', 78', Stupar 85'

Mašinac: Stanković, Filipović (Savić), Todosijević, Krstić (Janković), Vasiljković, Stevanović, Pavlović (Nikolić), Đorđević, Popović.

Spartak: Mihajlović, Vučković, Kovart, Slović, Frajtović, Štajner, (Cvetković), Filipović, Kusi (Baka), Šarić (Šever), Stupar, Ćirić.

SPARTAK DOO I TSC ODIGRALI NEREŠENO

Gošće su u prvom poluvremenu stekle prednost, ali su se Subotičake razigrale u nastavku i uspele da izjednače.

Već posle osam minuta TSC je stigao do prednosti pogotkom Milice Andrić. Pokušavale su Subotičanke da poravnaju rezultat, nisu uspele da nađu pravo rešenje. Ono što domaći tim nije iskoristio, gošće jesu i u 24. minutu udvostručile prednost  golom Ivane Trbojević.

U nastavku se vodile velika borba. Spartak se razigrao i smanjio na 2:1, a strelac je bila Monja Jošić. Činilo se da će Subotičanke uspeti da izjednače, a onda su gošće i treći put zatresle mrežu Spartaka. Nije to pokolebalo raspoložene igračice domaćeg tima. Milica Maljković se pobrinula da smanji na 3:2, dok je Anđela Marković  u završnici utakmice uspela da poravna rezultat i donese bod svom timu.

Spartak DOO – TSC 3:3 (0:2)
 Jošić 54', Maljković 70', Marković 80' -  Andrić 8', Trbojević 24', Belovan 58'

Spartak: Praštalo,  Jovanić (Jović), Maljković, Pataki, Gaković, Gajić, Uvalin ( Leškov), Marković, Rajić, Jošić , Arsenin (Đokić).

TSC: Vešić, Medić, Jovanović, Belovan, Siluši,  Marjanović, Božić (Červenak), Trbojević, Andrić, Vešić (Ivošević), Krivokapić (Magovčević)

Spartak u narednom kolu koje se igra 19. novembra gostuje u Beogradu gde se sastaje sa Zvezdom B,  dok Spartak DOO dočekuje Mašinac iz Niša. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 574
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.