Komentara: 0
Pregleda: 881

Fudbal (Ž): Spartak startovao pobedom u nastavku prvenstva

10.03.2023. u 17:09h
Izvor: Subotica.com
Spartak je prolećni deo prvenstvene trke otvorio pobedom. Učenice trenera Borisa Arsića pobedile su Spartak DOO sa 3:0 u okviru 12. kola Superlige Srbije, a precizne su bile Anđela Frajtović, Kaela Hansen i Anastasija Ćirić.
Fudbal (Ž): Spartak startovao pobedom u nastavku prvenstva
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je bio bolji na terenu, a prednost „golubicama“ donela je Anđela Frajtović. Posle odličnog centaršuta Živane Stupar s desne strane pred golom rivala sjajno se snašla Anđela Frajtović i glavom loptu smestila u mrežu – 1:0. U završnici prvog poluvremena Spartak je udvostručio prednost, a precizna je bila Kaela Tihon.

I u drugom poluvremenu iskusnija ekipa Subotičanki je diktirala igru, a Ćirićeva je povisila vođstvo na 3:0. Mogle su igračice Spartaka DOO da ublaže prednost da je Maša Ninković iskoristila šansu u 82. minutu. U samoj završnici meča Živana Stupar je zatresla prečku i ostalo je 3:0 za Spartak i nova tri boda su upisana na startu prolećnog dela šampionata.

Spartak  – Spartak DOO 3:0 (2:0)
Frajtović 23’, Tihon 41’,Ćirić 54’

Spartak: Kostić  (Škandro), Vučković (Gaković), Slović, Frajtović, Hansen, Tihon (Baka), Filipović, Ilić (Cvetković), Pavlović, Stupar, Ćirić.

Spartak DOO: Mihajlović (Praštalo, Golubović (Đokić), Pataki, Jovanović (Milosavljević), Backović, Šever, Rajić, Jošić (Ninković), Jović (Radonjić), Lekić, Arsenin.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Crvenom zvezdom, dok Spartak DOO dočekuje Zvezdu B.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 881
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

spartak doo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.