Komentara: 0
Pregleda: 1238

Fudbal (Ž): Spartak ubedljiv protiv TSC-a (0:5)

10.09.2021. u 10:48h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka ostvarile su još jednu pobedu. U trećem kolu Superlige Srbije savladale su TSC sa 5:0. Bolju igru Subotičanke su krunisale golovima Sandre Ovusu, Tijane Filipović Žazmin Džakmon.
Fudbal (Ž): Spartak ubedljiv protiv TSC-a (0:5)
Foto: ŽFK "Spartak"

Subotičanke su od starta bile bolji rival i diktirale ritam igre. Već u šestom minutu stigle su do prednosti, a precizan je bila Sandra Ovusu. Prednost „golubica“ udvostučila je Džazmin Džakmon -0:2.

Nastavak meča protekao je gotovo u istom ritmu, a Spartak je još tri puta zatresao mrežu TSC-a. Sandra Ovusu je po drugi put matirala Vešićevu, a do kraja je Tijana Filipović bila precizna dva puta za konačnih 0:5.

TSC – Spartak 0:5 (0:2)
Ovusu 6’,55’, Džakmon 28’, Filipović 66’, 88’

TSC: Vešić, Knežević, Božić, Balaž (Petrović), Belovan, Marjanović, Siluši, Trbojević, Đokić (Ivošević), Jovanović (Jelača), Kermeci (Radosavljević).

Spartak: Kostić, Džakmon, Nađ, Frajtović, Milivojević, Fiedler, Ovusu, Rejes, Filipović, Kusi, Šarić, Stupar.

Posle tri odigrana kola Spartak je na čelu superligaškog karavana, maksimalan učinak imaju ji Sloga i Mašinac. Ova tri tima za 270 minuta igre postigla su 53 pogotka, primili 6.

U narednom kolu, koje je na programu 25. septembra, Spartak dočekuje ŽFU "Zvezda B".

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1238
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.