Komentara: 2
Pregleda: 1965

Fudbaleri Bačke savladali Dolinu (1:0)

07.11.2015. u 23:03h
Izvor: Subotica.com
U okviru 13. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke 1901 minimalnim rezultatom 1:0 savladali su danas na svom terenu ekipu Doline iz Padine. Ovo je već sedma utakmica subotičkih crveno-belih u kojoj osvajaju minimalno jedan bod. U narednom kolu Bačka gostuje Senti.
Fudbaleri Bačke savladali Dolinu (1:0)

Prvih 45. minuta proteklo je u boljoj igri Bačke koja je stvorila nekoliko izvanrednih prilika, ali su golovi izostali. Vojnić se već u 8. minutu našao sam sa golmanom, ali je Trivunović bio spretniji i sačuvao svoju mrežu. Uzvratili su gosti napad, međutim Nemanja Ćalasan je u poslednjem trenutku odlično intervenisao i sa gol linije izbio loptu ka centru.

Mogli su Subotičani do vođstva u 15. minutu, posle šuta Švelja, loptu je golman poslao u korner. U 34. minutu domaći tim propustio je izuzetu priliku. Zlatković je prošao po desnoj strani, uputio centaršut ka Švelju koji propušta loptu do Vojnića, a on sa pet metara pogađa u golmana Trivunovića.

Drugo poluvreme donelo je rezultat bolje igredomaćina. Bačka je posle nekoliko šansi najbolju pretvorila u vođstvo. U 57. minutu Nikić je uposlio Zlatkovića, a on olako plasirao loptu u mrežu Doline za prednost domaćina što se na kraju ispostavilo i konačan rezultat.

Bačka 1901 – Dolina 1:0 (0:0)

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije. Gledalaca: 50.
Sudija: Novaković (S. Mitrovica).
Strelac: Zlatković u 57. minutu.
Žuti kartoni: Vojnić, Zlatković, Šveljo (Bačka), Mačužić (Dolina).

BAČKA: Tasić, Kiš, Jakovljević, Ćalasan, Ušumović, Nikić, Vojnić (Torbica), Radosavljev, Matić, Zlatković (Poljaković), Šveljo.

DOLINA: Trivunović, Labović (Vasović), Subašić, Kiš, Čišić, Radivojević, Stanimirović, Pajković, Mastilo (Baić), Atansaković, Mačužić (Mrđa).

U narednom kolu Bačka gostuje Senti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1965
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.