Komentara: 4
Pregleda: 2786

Fudbaleri Spartaka nerešeno protiv kragujevačkog Radničkog

26.10.2013. u 18:48h
Izvor: Subotica.com
Posle dve vezane pobede pod stručnim vodđstvom trenera Kanatlarovskog, fudbaleri Spartaka osvojili su danas samo bod na gostovanju u Kragujevcu. Uzimajući u obzir da su domaći imali penal priliku ovaj bod na kraju ipak treba da zadovolji subotičkog superligaša.
Fudbaleri Spartaka nerešeno protiv kragujevačkog Radničkog

Po odličnim vremenskim uslovima sastali su se Radnički i Spartak na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu, domaćini posle poraza od imenjaka iz Niša, i gosti posle dva vezana trijumfa. Spartaku je ovo bilo drugo uzastopno gostovanje i osvojen je jedan bod.

Počelo je konkretnijom i organizovanijom igrom domaćih koji su u uvodim minutima meča imali i idealnu priliku da povedu pošto je defanzivac Spartaka Radović nespotreno startovao na napadaća domaćih Spalevića, ali tada je sreća bila na Spartakovoj strani pošto je igrač Radničkog Petronijević promašio čitav okvir gola i u '10 minutu ostalo je 0:0.

Ohrabreni povoljnim raspletom koji se desio posle penala, fudbaleri Spartaka preuzeli su inicijativu na redini terena i potisli nalete domaćih, ali osim jedne polušanse Spalevića i izgledne šanse Džugrudića po isteku '45 minuta ništa se nije značajnije dešavalo.

U drugoj polovini meča domaći su opet pokazali veću želju za golom, ali Spartak se kvalitetno branio i držao ravnotežu na terenu, barem što se tiče rezultata. Nezadovoljan igrom na sredini trener Spartaka u '55 minutu zamenio je Andreja Mrkelu sa Danielom Farkašem. Ništa značajnije se nije dešavalo ni posle 25 minuta u drugom poluvremenu, pa  tako beležimo ulazak Noskovića koji je zamenio Antonića ('70). Do kraja meča sudija je podelio nekoliko kartona za obe ekipe, ukupno 8.

Meču u Kragujevcu pratilo je i tridesetak navijača Spartaka, oni su zbog kvara autobusa došli na stadion tek pola sata pred kraj meča.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2786
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.