Komentara: 0
Pregleda: 3079

Fudbalski turnir "Palić bambino junior Kup 2019“ u subotu

17.05.2019. u 21:13h
Izvor: Subotica.com
Sutra će se na terenu SC „Janko Pejanović“ održati fudbalski turnir za mlađe kategorije pod nazivom „Palić bambino junior Kup 2019“. Organizator je Fudbalski klub „Palić“, a za pobednički pehar boriće se dečaci u dve uzrasne kategorije.
Fudbalski turnir "Palić bambino junior Kup 2019“ u subotu

Na terenu SC „Janko Pejanović“ u subotu se održava prvi fudbalski turnir “Palić bambino Kup“ na kome će se takmičiti dve generacije mališana U9 i U12. Učešće na turniru najavilo je 18 ekipa iz Subotice i okoline, Mađarske, Zrenjanina, Sombora i Novog Sada.

U 9 časova je svečano otvaranje turnira, a potom sledi celodnevni takmičarski program. Na novom delu terena, koji je nedavno obnovljen od strane Gradske uprave Subotice, tokom tokom pauze biće prezentacija „ball mastery“ – veština baratanja loptom. U 16 časova je planirano proglašenje pobednika i dodela priznanja.

Ljubitelji fudbala i svi učesnici moći će nesmetano da prate takmičenje i uživaju u čarima budućih asova sa nedavno renoviranih tribina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3079
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.