Komentara: 2
Pregleda: 1801

Futsal: Ekipa OŠ „Jovan Mikić“ pobednik Lige SU šampiona

24.10.2022. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Saveza za školski sport i uz podršku ŽFK „Spartak“ na terenima u Prvomajskoj održano je takmičenje „Liga SU šampiona“ u futsalu za učenice 5. i 6. razreda. Pobednički pehar podigla je ekipa Osnovne škole „Jovan Mikić“, a epitet najbolje igračice ponela je Ljubinka Simić iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“.
Futsal: Ekipa OŠ „Jovan Mikić“ pobednik Lige SU šampiona

Na takmičenju je učestvovalo šest ekipa iz pet škola. Ekipe su bile podeljene u dve grupe, a nakon grupne faze prvoplasirani timovi nadmetali su se za naslov prvaka, dok su se drugoplasirani borili za treće mesto.

Mesto u finalu obezbedile su OŠ „Jovan Mikić“ i OŠ„Ivan Goran Kovačić“ kao prvoplasirani timovi grupa. Finalni meč okončan je bez pobednika 0:0 nakon čega je usledilo izvođenje penala. Uspešnije su bile učenice iz OŠ „Jovan Mikić“ i slavile sa 1:0.

Futsal: Ekipa OŠ „Jovan Mikić“ pobednik Lige SU šampionaU borbi za trećemesto snage su odmerile dve ekipe iz OŠ „Kizur Ištvan“( škola je imala dva tima na takmičenju). Regularni deo okončan je bez pobednika 0:0, a penalima je odlučeno da treće mesto pripane ekipi OŠ „Kizur Ištvan 2“ uz pobedu od 2:1.

Za najbolji igračicu i prvog strelca turnira priznanje je otišlo u ruke Ljubinke Simić učenice iz OŠ „Ivan Goran Kovačić“, a pehar joj je uručila Violeta Slović kapiten Spartaka, dok je diplome za prvo mesto dodelila Tijana Filipović igračica Spartaka.

Futsal: Ekipa OŠ „Jovan Mikić“ pobednik Lige SU šampionaRezultati po grupama:

A GRUPA: OŠ „Kizur Ištvan 2“- OŠ „Sveti Sava“ 0:0, OŠ „Sveti Sava“ - OŠ„Ivan Goran Kovačić“ 0:2, OŠ„Ivan Goran Kovačić“ - OŠ „Kizur Ištvan 2“ 1:1
B GRUPA: OŠ „Hunjadi Janoš“ - OŠ „Jovan Mikić“ 0:3, OŠ „Jovan Mikić“ - OŠ „Kizur Ištvan 1“ 2:0, OŠ „Kizur Ištvan 1“ - OŠ „Hunjadi Janoš“ 0:0

Plasman po grupama:
A: OŠ„Ivan Goran Kovačić“, OŠ „Kizur Ištvan 2“, OŠ „Sveti Sava“.
B: OŠ „Jovan Mikić“, OŠ „Kizur Ištvan 1“ OŠ „Hunjadi Janoš“.

Finalna utakmica: OŠ„Ivan Goran Kovačić“, OŠ - OŠ „Jovan Mikić“ 0:0 (0:1)
Utakmica za treće mesto: OŠ „Kizur Ištvan 2“ - OŠ „Kizur Ištvan 1“ 0:0 (2:1)

Konačan plasman: OŠ „Jovan Mikić“, OŠ„Ivan Goran Kovačić“, OŠ „Kizur Ištvan 2“, OŠ „Kizur Ištvan 1“, OŠ „Sveti Sava“, OŠ „Hunjadi Janoš“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1801
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.