Komentara: 0
Pregleda: 704

Futsal: Spartak osvojio bod protiv Jastrepca u Blacu (5:5)

18.09.2022. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
U 3. kolu Druge futsal lige Srbije, Spartak je osvojio bod na gostovanju u Blacu gde je odigrao nerešeno 5:5 sa ekipom Jastrepca. Subotičani su u poslednjih pet minuta utakmice postigao tri gola i uspeo da izjednači i upiše prvi bod u novoj sezoni.
Futsal: Spartak osvojio bod protiv Jastrepca u Blacu (5:5)

Domaći tim je poveo prekoIvana Vuletića, ali je Spartak vrlo brzo pogotkom Veselina Guberinića poravnao rezultat. Na isteku 17. minuta domaći tim je stigao do nove prednosti, a potom je i uvećao na 3:1 minut pre odlaska na odmor.

U nastavku su i Subotičani zaigrali mnogo bolje. Goran Popović je svojim pogotom smanjio na 3:2. Ubrzo je Jastrebac stigao do 4:2 golom Valljarevića. Nikola Tomić je uspeo da savlada Ćirkovića dva puta za dva minuta i izjednači rezultat 4:4. Neizvesnost je nastavljena do same završnice, a u poslednjem minutu meča viđena su dva pogotka. Prvo je Vukajlović doneo prednost svojoj ekipi i nadu za pobedom, ali je tačku na meč stavio Lučanović golom za Spartak i prvi bod u novoj sezoni.

Jasterbac – Spartak 5:5 (3:1)
Vuletić 4', Pavlović 17', Lapčević 19', Valjarević 25', Vukajlović 39' – Guberinić 7', Popović 24', N. Tomić 35',36', Lučanović 39'

Jasterbac: Ćirković, Pavlović, lapšević, Vukajlović, Vuletić, Pavlović, Planiničić, Blagojević, Čelina, Milivojević, Đorđević, Ignjatović, Nikolić, Valjarević.

Spartak: Bjelica, Lučanović, Popović, Guberinić, Stanić, Horvacki, Celin, Bašić, Tomić, Čičić.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Banjice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 704
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.