Komentara: 0
Pregleda: 566

Futsal: Spartak osvojio bod u Leskovcu (3:3)

24.10.2022. u 16:42h
Izvor: Subotica.com
Spartak je odigrao nerešeno 3:3 sa Leskovcem u sedmom kolu Druge futsal lige Srbije. Imali su Subotičani prednost od dva gola, ali je domaći tim u završnici uspeo da izjednači i svakoj ekipi pripao je po bod.
Futsal: Spartak osvojio bod u Leskovcu (3:3)

U izuzetno borbenoj utakmici Leskovac je poveo pogotkom Filipa Stojadinovića. Pokušavali su Subotičani da dođu do izjednačenja, ali nisu uspeli i na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost domaćina.

U nastavku je Spartak zaigrao mnogo bolje. Nikola Tomić je ubrzo poravnao rezultat, a potom i preokrenuo u korist svog tima. Nisu se predavali ni Leskovčani, Vodila se izjednačena bitka na parketu. Sjajnom igrom Spartak je stigao i do trećeg pogotka, a precizan je bio Veselin Guberinić. Ipak u poslednjih pet minuta meča Leskovac je bio bolji.  Igor Stefanović je smanjo na 2:3,  Tačku na meč stavio je Radovan Vukojević – 3:3

Leskovac – Spartak 3:3  (1:0)
Stojadinović 7', Stefanović 35', Vukojević 36' – Tomić 22', 26', Guberinić 32'

Leskovac: Vukadinović, J. Cvetanović, Stefanović, Stanojević, Micić, Stamenković, LJ. Cvetanović, Vukojević, Bojat, Jović, Stojadinović, Stojiljković.

Spartak: Bjelica, celin, Lučanović, Guberinić, Tomić, Horvacki, Mijatović, Spremo, Čičić.

Spartak u narednom kolu dočekuje Partenon iz Smederevske Palanke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 566
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.