Komentara: 0
Pregleda: 808

Futsal: Spartak pobedio Vrbas (6:8) u prvom finalnom meču plejofa

12.04.2022. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na korak do plasmana u viši rang. Plavo – beli su u prvoj finalnoj utakmici plejofa Vojvođanske futsal lige slavili u Vrbasu protiv Letećeg Holanđanina sa 8:6.
Futsal: Spartak pobedio Vrbas (6:8) u prvom finalnom meču plejofa

Spartak je stigao do prednosti pogotkom Davida Zolnajića posle šest minuta igre, ali se ni domaćin nije predavao. Vrbašani su poravnali rezultat preko Jovanovića – 1:1. Uspeli su potom domači igrači golom Lazetića da prokrenu rezultat  svoju korist. Kratko je to trajalo, Tomić, Zolnjić I Čičić su se pobrinuli i brzim golovima ponovo doveli Spartak u prednost od 4:2 pred odlazak na pauzu..

Nastavak meča protekao je u velikoj borbi Leteći Holanđanin je smanjio vođstvo Subotičana golom Jovanovića, a onda su plavo – beli preuzeli inicijativu i za desetak minuta šetiri puta zatresli mrežu Vrbašana Čičić, Arežina i Zolnajić su bili precizni za vođstvo od 8:3. Velika prednost Spartaka bila je nedstižna za domaći tim koji je uspeo da smanji na 6:8 i Subotičani su zasluženo slavili.

Leteći Holanđanin – Spartak 6:8 (2:4)
Jovanović 11’, 21’,31’,40’, Lazetić 18’, Šmit 37’ – Zolnajić 6’,19’,28’, Tomić 19’, Čičić 19’, 24’, Arežina 26’,29’

Leteći Holanđanin: Marinković, M. Šmit, Radović, Avdalović, Lazetić, Marojević, A. Šmit, Radanović, Vujović, Jovanović, Muminović, Stjepović, Dragnić, Peković.

Spartak: Bjelica, Popović, Vuković, Tomić, Maksimović, Zolnajić, Arežina, Kujundžić, Bašić, Nedić, Čičić.

Revanš meč se igra u ponedeljak (15. april) u Hali sportova od 20 i 30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 808
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.