Komentara: 0
Pregleda: 810

Futsal: Spartak poražen u Beogradu od Ekonomista (5:2)

06.09.2022. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo poraz na startu nove sezone. Subotičani su poraženи od Ekonomista sa 5:2 u prvom kolu Druge futsal lige Srbije. U egal meču domaći tim je bolje iskoristio svoje šanse i upisao pobedu.
Futsal: Spartak poražen u Beogradu od Ekonomista (5:2)

Početak utakmice je protekao u izjednačenoj borbi uz nekoliko prilika, a onda su Beograćani pogotkom Marka Stamenkovića stekli prednost. Vrlo brzo je to anulirao Dražen Lučanović – 1:1. Igrao se deveti minut kada je Đorđe Tomic savladao Horvackog. Nisu se predavali Subotičani i Srđan Stanić je doneo novo izjednačenje. Ipak se na pauzu otišlo uz minimalnu prednost domaćina koju im je doneo Miloš Glavonjić svojim pogotkom -3:2.

Drugo poluvreme je proteklo u velikoj borbi. Vladimir Jovović je povisio prednost Ekonomista na 4:2. Smanjio je to Veselin Guberinić u 34. minutu, ali je ipak tačku na meč i pobedu stavio Dimitrije Mihić svojim golom za konačnih 5:3.

Ekonomist – Spartak 5:3 (3:2)
Stamenković 6’, Tomić 9’, Glavonjić 15’, Jovović 21’, Mihić 37 – Lučanović 8’, Stanić 12’, Guberinić 34’

Ekonomist: Radivojević, Stamenković, Mihić, Čobanović, Jovović, Šurbalović, Dodić, Vojinović, Mladenović, Glavonjić, Stošić, Jordanović, Tomić, Stanković.

Spartak: Horvacki, Lčanović, Guberinić, Tomić, Stanić, Rankov, Petrović, Popović, Kujundžić, Bašić, Čičić.

Spartak u nedelju u Hali sportova od 20 časova dočekuje SAS Zrenjanin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 810
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.