Komentara: 0
Pregleda: 599

Futsal: Spartak poražen u Požarevcu (4:3)

07.11.2022. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo poraz od 4:3 u 10. kolu Druge futsal lige u Požarevcu od istoimene ekipe. Domaći tim je prvi deo meča rešio u svoju korist, dok je nastavak pripao Subotičanima, ali je nedostajalo malo sreće da plavo – beli osvoje bar bod.
Futsal: Spartak poražen u Požarevcu (4:3)

Posle četiri minuta igre Pođarevac je preko Marka Jeremića stigao do vođstva. Imao je Spartak nekoliko dobrih prilika da poravna rezultat, ali je odbrana domaćina bila na visini zadatka. U završnici prvog dela Požarevljani su po drugi put matirali Bjelicu za prednost od 2:0.

Nastavak meča je protekao i borbenoj i efikasnoj igri. Domaćin je za desteak minuta upisao dva pogotka za prednost od 4:0, a onda su Subotičani konačno svoje šanse realizovali i smanjili razliku. Luka Sili je bio precizan za 4:1, a potom i Veselin Guberinić. Borba se vodila do samog finiša. U poslednjem minutu utakmice Sili se po drugi put upisao u strelce za 4:3.

Požarevac – Spartak 4:3 (2:0)
Jeremić 4’, Gostojić 20’, Simić 21’,31’- Sili 32’,40’,Guberinić 37’

Požarevac: Jović, Jeremić, Gostojić, V. Simić, N. Simić, Novaković, Lepojević, Živadinović, Tošić, Pajić, Stanković, Drakulić, Krstić, Mirković.

Spartak: Bjelica, Celin, Lučanović, Guberinić, Tomić, Nedić, Mijatović, Sili, Bašić, Čičić, Stanić.

Spartak u narednom kolu dočekuje nišku ekipu Kalčo, a meč se igra u nedelju, 13. novembra od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 599
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.