Komentara: 0
Pregleda: 1215

Futsal: Spartak slavio protiv Hajduka, Full feel i Leteći Bajmočani igrali nerešeno

09.11.2021. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi 7. kola Futsal lige Vojvodine, koje je ujedno bilo poslednje u prvom delu prvenstva. Spartak je ubedljivo slavio protiv Hajduka iz Kule, dok u duelu Full feel-a i Letećih Bajmočana nije bilo pobednika.
Futsal: Spartak slavio protiv Hajduka, Full feel i Leteći Bajmočani igrali nerešeno

Raspoloženi igrači Spartaka poslednju utakmicu jesenjeg dela odigrali su odlično i trijumfovali sa 14:4 protiv kulskog Hajduka. Seriju golova otvorio je Čedomit Tomčić, a već posle desetak minuta igre domaći tim je imao prednost od 4:0. Do kraja prvog dela Subotičani su uspeli još pet puta da zatresu mrežu Hajduka za 9:0 pre odlaska na odmor.

I u nastavku je Spartak dominirao, ali su se razbudili i gosti i postigli  četiri gola. Subotičani su bili precizni pet puta za konačnih 14:4 i overu prvog mesta na tabeli.

Spartak  - Hajduk 14:4 (9:0)

Tomčić 2’, 13, Čičić 6’, 17’,19’, Tomić 7’,20, Kujundžić 9’,34’, Lazić 18’, Popović 24’Jaković 28’40’,  Guberinić 33 – Živko 24’, Olujić 31’, Davidović 32’, Delić 35’

Spartak: Bjelica, Tomčić, Guberinić, Kujundžić, Maksimović, Horvacki, Lazić, Popović, Jaković, Tomić, Čičić.
Hajduk: Bjekić, Živko, Davidović, Delić, Olujić, Leđenac, Šarac, Bognar.

SPARTAK NA VRHU TABELE NA KRAJU POLUSEZONE - Spartak je prvi deo prvenstva završio na prvoj poziciji sa 18 bodova, Leteći Bajmočani su na petom mestu sa pet osvojenih bodova, dok je ekipa Full feel na šestom sa četiri uknjižena boda. Sledi pauza do februara kada se nastavlja borba za bodove, ali ekipe čekaju utakmice Kupa 20. novembra.

KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN BEZ POBEDNIKA

U komšijskom derbiju Full feel i Leteći Bajmočani igrali su nerešeno - 2:2. Iako je prvi deo utakmice pripao domaćinu, nastavak su Bajmočani rešili u svoju korist za podelu bodova.

Subotičani su poveli golom Kotaraša, a potom je Grabež udvostručio vođstvo. Vodila se velika borba na parketu, ali gosti nisu uspeli da izjednače. U nastavku rešeni da što pre smanje vođstbo Full feela zaigrali su još agilnije. U 24. minutu su smanjili prednost pogotkom Maravića, a izjednačujući pogodak postigao je Suknović što je ujedno bio i odlučujući za konačnih 2:2.

Full feel – Leteći Bajmočani 2:2 (2:0)
Kotaraš 7’, Grabež 19’- P. Maravić 24’, Suknović 28’

Full feel: Nikšić, M. Džever, Grabež, Kotaraš, Ivanović, Vujić, Borović, Građin, Kurušić.

Leteći Bajmočani: Ristić, Stojanović, Cvetković, Suknović, Ivković, Merković, P.Maravić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1215
Povezane teme

mali fudbal

futsal

klub malog fudbala spartak

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.