Komentara: 0
Pregleda: 693

Futsal: Spartak slavio protiv Jastrepca (3:2) na startu drugog dela prvenstva

30.01.2023. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Spartak je startovao pobedom u nastavku prvenstva. U hali sportova Subotičani su savladali Jastrebac iz Blaca sa 3:2 u 14. kolu Druge futsal lige Srbije. Spartak je imao prednost, gosti su izjednačili i do same završnice vodila se velika i neisvesna borba na parketu, a onda je Milan Čičić pet sekundi pre kraja rešio pitanje pobednika.
Futsal: Spartak slavio protiv Jastrepca (3:2) na startu drugog dela prvenstva

Odlično je Spartak počeo meč i posle pet minuta igre stekao prednost od 2:0. Prvo je Luka Sili nadmudrio protivničku odbranu za vođstvo Subotičana, a odmah potom je i Milan Čičić udvostručio prednost na 2:0. Šanse su se smenjivale na obe strane, ali su Bjelica i Ćirković bili nesavladivi. Veselin Guberinić je imao priliku da povisi vođstvo u 12. minutu, Ćirković je sjajno intervenisao. Nešto kasnije Nedo Nedić je pogodio stativu, a gosti su to umeli da kazne i u 19. minutu smanjili na 2:1 golom Pavla Savkovića.

U nastavku su se nizale prilike uz dinamičnu i borbenu igru sa dozom tenzije što je prouzrokovalo mnogo grešaka na obe strane. Neizvesnost je trajala, a onda je u 36. minutu Nikola Simčević pogodio za poravnanje – 2:2. Ipak sam finiš pripao je Spartaku, a tačku na meč stavio je Milan Čičić svojim drugim pogotkom za konačnih 3:2 .

Spartak – Jastrebac 3:2 (2:1)
Sili 5', Čičić 5', 40 – Savković 19', N. Simčević 36'

Spartak: Bjelica, Celin, Guberinić, Sili, Zolnajić, Nedić, Lučanović, Mijatović, Horvacki, Nađ, Kujundžić, Bašić, Vlajnić, Čičić.

Jastrebac: Ćirković, Ćalina, Valjarević, Milivojević, Vuletić, Mi. Pavlović, Vukajlović, S. Simčević, Urošević, N. Simčević, Ma. Pavlović, Lapčević,  Savković.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde se sastaje sa ekipom SU Banjica 011.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 693
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.