Komentara: 0
Pregleda: 997

Futsal: Spartak slavio u Bajmoku, Full feel poražen od ŽAK-a

02.11.2021. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
U okviru 6. kola Vojvođanske futsal lige, grupa Sever, Spartak je slavio u derbiju protiv Letećih Bajmočana sa 8:4, dok je Full feel pretrpeo poraz od ŽAK "Juniora" od 8:5.
Futsal: Spartak slavio u Bajmoku, Full feel poražen od ŽAK-a

Spartak je nastavio pobednički niz i u komšijskom derbiju u Bajmoku slavio sa četiri gola razlike. Raspoloženi Veselin Guberinić u ranoj fazi otvorio je seriju golova i tokom meča se upisao tri puta u listu strelaca.

Borba se vodila tokom svih 40 minuta, nisu posustajali ni Bajmočani, ali rešeni da prvi deo sezone okončaju na liderskoj poziciji igrači Spartaka su stečenu prednost održali do kraja i zasluženo slavili.

Leteći Bajmočani - Spartak 4:8 (1:4)
Lebović 18’, 27’, 34’, Stojanović 39’ – Guberinić 3’, 17, 34, Tomić 7’, Tomčić 11’, 25’, Maksimović 35’, Bašić 38’, Tomić

Leteći Bajmočani: Merković, Z. Maravić, Suknović, Stojanović, Cvetković, Ristić, Stojanović, Lazić, Lebović, P. Maravić, Ivković, U. Maravić.

Spartak: Bjelica, Tomčić, Kujundžić, V. Guberinić, Maksimović, Popović, Čuso, Arežina, Horvacki, Bašić, Nedić, Tomić, Čičić.

FULL FEEL PORAŽEN NA SVOM TERENU, SOMBORCI ODNELI BODOVE

Gosti su sa brza tri gola preko Radmanovića i Vukelića stekli prednost od 3:0 posle osam minuta igre. Borili su se Subotičani, ćak u nastavku i bili bolji rival, ali je prednost bila nedostižna i pobeda je pripala gostima.

Full feel - ŽAK "Junior" 5:8 (2:3)
Kotaraš 17’, 31’, 38’, Ivanović 20’, Građin 37’ - Radmanović 4’, Vukelić 4’, 8’, 22’, 28’, 35’, Timar 33’, Bandobranski 36’

Full feel: Karas, Grabež, Kotaraš, Ivanović, M. Džever, Vujić, Plavšić, Kujundžić, Građin, Stojanović, Ivančić, Kurušić.

ŽAK "Junior": Molnar, Radmanović, Bandobranski, Vukelić, Timar,Simić, Vidaković.

U narednom kolu koje je ujedno i poslednje u prvom delu prvenstva Spartak dočekuje Hajduk iz Kule, meč se igra u nedelju od 19 časova u Hali sportova, dok će Full feel u subotu ugostiti Leteće Bajmočane u sali Tehničke škole.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 997
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.