Komentara: 0
Pregleda: 914

Futsal: Spartak slavio u Nišu (3:4)

21.02.2023. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u Nišu slavio protiv Gvozdenog puka u 17. kolu Druge futsal lige Srbije. Subotičani su upisali pobedu od 4:3 protiv direktnog konkurenta za mesto koje vodi u plejof i borbu za plasman u viši rang. Boljom igrom plavo – beli su upisali važne bodove koji su ih trenutno pozicionirali na treće mesto.
Futsal: Spartak slavio u Nišu (3:4)

Spartak je bolje otvorio meč, a Veselin Guberinić je doneo prednost Subotičanima. Vodila se velika borba, domaćin je pokušavao da izjednači, ali odličnom odbranom Spartak je na pauzu otišao uz minimalnu prednost.

Odmah na startu drugog poluvremena Gvozdeni puk je pogotkom Miloša Stojanovića izjednačio. Uzvratili su plavo – beli brzim napadom i Mario Mijatović je ponovo doveo Subotičane u vođstvo. Alekasandar Zolnajić je pogodio za 3:1, a onda je Đorđe Stojanivić smanjio na 3:2. Do same završnice bilo je neizvesno. U finišu meča Nišlije stiću do drugog izjednačenja, ali tačku na utakmicu i pobedu za važne bodove stavlja Zolnajić pogotkom u 40. minutu za konačnih 4:3.

Gvozdeni puk – Spartak  3:4 (0:1)
M. Stojanović 21’, Đ. Stojanović 34’, Miljković 39’ – Guberinić 12’, Mijatović 22’, Zolnajić 31’, 40’

Gvozdeni puk: D. Stojković, M. Stojanović, Đačanin, Miljković, Spasojević, Pejčić, Mitrović, Ivečić, Trojanović, Đorđević, Petrović, Živić, Đ. Stojanović, Ristić.

Spartak: Horvacki, Celin, Guberinić, Lučanović, Zolnajić, Bjelica, Nedić, Kujundžić, Mijatović, Bašić, Vlajnić, Čičić.

Sledi dvonedeljna pauza, a potom 18. kolo koje se igra 3. marta kada Spartak dočekuje Smederevo.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 914
Povezane teme

futsal

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.