Komentara: 0
Pregleda: 489

Futsal: Spartak slavio u Smederevu

17.10.2022. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Posle drame u prethodnom kolu gde je u poslednjim sekundama izgubio bod, Spartak se sa gostovanja iz Smedereva vratio sa ubedljivim trijumfom. Slavili su Subotičani u sedmom kolu Druge futsal lige protiv Smedereva sa 6:2 uz pogotke Tomića, Lučanovića i Stanića.
Futsal: Spartak slavio u Smederevu

Odličnom igrom posle desetak minuta igre Spartak je preko Nikole Tomića stigao do prednosti, a Dražen Lučanović se pobrinuo da na pauzu odu uz prednost od 2:0.

Već u prvom minutu drugog poluvremena Nikola Tomić je  povećao na 3:0. Uspeli su Smederevci da smanje na 3:1 pogotkom Jevtića. Mnogo bolja na parketu i efikasnija bila je ekipa trenera Vladimira Milosavca. Lučanović i Stanić su pogodili za 5:1, a onda je Živanović smanjio na 5:2. Konačan rezultat postavio je Dražen Lučanović postigavši svoj treći gol na meču - 6:2.

Smederevo – Spartak 2:6 (0:2)
Jevtić 22' Živanović 38' – Tomić 9', 21', Lučanović 20', 31', 39', Stanić 37'

Smederevo: Knežević, Adamović, Filipović, Đorđević, Nikolić, Dičić, Simeunović, Jevtić, Prvulović, Stojanović, Janković, Živanović.

Spartak: Bjelica, Celin, Lučanović, Tomić, Stanić, Horvacki, Nedić, Spremo, Bašić, Mijatović

U narednom kolu Spartak ponovo igra na gostujućem terenu. Subotičani putuju u Leskovac gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 489
Povezane teme

futsal

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.