Komentara: 1
Pregleda: 742

Futsal: Spartak trijumfovao protiv Banjice (5:4)

26.09.2022. u 15:24h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nakon preokreta upisao pobedu od 5:4 protiv Banjice u 4. kolu Druge futsal lige Srbije. Posle velike borbe gosti su stekli minimalnu prednost u prvom delu, domaćina nije hteo gol, ali je nastavak doneo bolju i efikasniju igru Subotičana za trijumf pred domaćom publikom.
Futsal: Spartak trijumfovao protiv Banjice (5:4)

Od prvog minuta na parketu se povela velika borba, a onda su gosti posle desetak minuta igre stekli prednost preko Mikuletića. Nakon primljenog gola ubotičani su zaigrali još ofanzivnije, otvorenije. Stvorili su nekoliko šansi, ali nisu uspeli da ih realizuju. U finišu prvog dela Banjica je zapretila, ali se istakao Bjelica sjajnom odbranom.

Drugo poluvreme je donelo potpuni preokret i još dinamičniju igru. Milan Čičić je odmah uspeo da zatrese mrežu na startu nastvaka i izjednači 1:1. Nije dugo trebalo, a Đorđe Celin je prokrenuo rezultat u korist Spartaka. N aisteku treku trečeg minuta drugog dela pao je još jedan pogodk domaćina za prednost od 3:1, a strelac je bio Čičić.

Sjajno izdanje Subotičana i odlična igra krunisani su i četvrtim pogotkom, a onda su počeli i gosti da se bude. Sa brza dva gola Janjića i Krstića smanjili su na 4:3 i uneli neizvesnost u meč. Nisu se opuštali domaći igrači, Lučanović je povisio na 5:3 i naterao goste da otvore karte u potpunosti ne bi li uspeli da dođu bar do boda. U završnici meča zatresli su mrežu Spartaka, ali nedovoljno za nešto više i bodovi su ostali u Subotici.

Spartak – Banjica 5:4 (0:1)
Čičić 21',23', Celin 22',27', Lučanović 35' - Mikuletić 8', Janjić 30', Krstić 31', Kokotović 39'

Spartak: Bjelica, Celin, Guberinić, Tomić, Čičić, Horvacki, Popović, Lučanović, Vojnić, Petrović, Spremo, Bašić, Stanić.

Banjica: Sokić, Krstić, Kokotović, Petrović, Todorović, Spasić, Ljuškić, Janjić, Vrbničanin, Mikuletić, Janković.

U narednom kolu Spartak će snage odmeriti sa Winter sportom u Nišu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 742
Povezane teme

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.