Komentara: 0
Pregleda: 781

Futsal: Spartak upisao pobedu u Nišu

24.10.2023. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u Nišu slavio protiv ekipe Gvozdeni puk rezultatom 7:4 u sedmom kolu Druge futsal lige Srbije.
Futsal: Spartak upisao pobedu u Nišu

Brzo su Subotičani stekli prednost, domaćini su uspeli na kratko da unesu neizvesnost izjednačenjem početkom drugog poluvremena, ali su plavo – beli mirno meč priveli kraju postigli dva gola I upisali prve bodove.

Seriju golova otvorio je Veselin Guberinić posle dva minuta igre. Ubrzo je Đorđe Celin udvostručio prednost Spartaka, a zatim se pobrinuo Nenad Vukelić nadmudrivši odbranu Nišlija da na semaforu posle pet minuta igre stoji rezultat 0:3. Vodila se velika borba na parketu, a domaćin je u finišu prvog poluvremena smanjio na 3:1 pogotkom Andrije Cekića. Nastavak susreta bolje su otvorili igrači Gvozdenog puka i stogli do izjednačenja sa dva gola Cekića. Nije to pokolebalo Subotičane da se predaju, Tomić i Celin ponovo dovode Spartak u vođstvo od dva gola razlike - 3:5. Ristić smanjuje na 4:5, ali tačku na pobedu za prve bodove stavljaju Nedo Nedić i Guberinić u finišu meča – 4:7.

Gvozdeni puk – Spartak 4:7 (1:3)
Cekić 19’, 25’, 28’, Ristić 37’ – Guberinić 2’, 40’, Celin 4’, 32’, Vukelić 5’, Tomić 32’, Nedić 39’

Gvozdeni puk: Stojković, Tasić, Đačanin, Ilijić, Ristić, Zlatić, Krstić, Cekić, Mitrović, Milenković, Miljković, Pavlović, Živić.

Spartak: Horvacki, Celin, Tomić, Žeravica, Guberinić, Vukelić, Nedić, Vlajnić.

U narednom kolu Spartak dočekuje Kragujevac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 781
Povezane teme

druga futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.