Komentara: 2
Pregleda: 1480

Futsal: Subotičanke iz HTŠ dostojno reprezentovale grad i državu

23.10.2023. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Nakon što su osvojile prvo mesto u državi i izborile plasman u najviši rang takmičenja, fudbalerke Hemijsko-tehnološke škole iz Subotice zauzele su sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u futsalu, održanom od 8. do 17. oktobra u Beogradu.
Futsal: Subotičanke iz HTŠ dostojno reprezentovale grad i državu

Dostojno prezentujući školu, grad i državu, mlade sportistkinje na terenu su demonstrirale timsku igru i fer-plej - u jakoj konkurenciji koju su činile ekipe iz jakih “fudbalskih” zemalja, poput Brazila, Francuske…

- Ne možemo biti nezadovoljni rezultatom, ovo je ogromno iskustvo za devojke! One su uživale u svakom segmentu Prvenstva – i na terenu i van njega, družeći se i sklapajući prijateljstva sa vršnjacima iz celog sveta – ističe profesor fizičkog vaspitanja Arpad Nađ Varjaš koji je domaćoj ekipi bio vetar u leđa i logistička podrška.

Da podsetimo – Subotičanke su na Republičkom školskom prvenstvu u futsalu, održanom u maju ove godine, osvojile prvo mesto - uz maksimalni učinak, odbranivši titulu prvaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1480
Povezane teme

hemijsko tehnološka škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.