Komentara: 1
Pregleda: 1821

Futsal: Učenice Hemijsko – tehnološke škole odbranile titulu prvaka Srbije, momci iz MESŠC-a drugi

11.05.2023. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Na Republičkom školskom prvenstvu u futsalu održanom pre dva dana na Srebrnom jezeru i u Velikom Gradištu, učenice Hemijsko – tehnološke škole osvojile su prvo mesto, dok su učenici Tehničke škole „Ivan Sarć“ zauzeli drugo mesto. Subotičanke su uz maksimalan učinak odbranile titulu prvaka, dok je dečacima šampionski pehar izmakao u finalnoj borbi.
Futsal: Učenice Hemijsko – tehnološke škole odbranile titulu prvaka Srbije, momci iz MESŠC-a drugi

Učenice Hemijsko - tehnološke škole i ove godine su pokazale da su najbolje u Srbiji. Uz maksimalne četiri pobede i samo jedan primljen gol ponovo su se okitile šampionskom titulom. Posle pobeda nad rivalima iz Leskovca (7:0), Pančeva (9:1), Čačka (8:0) u finalu je savladana Sportska gimnazija iz Beograda sa 5:0 i pehar je stigao na sever Bačke.

Rezultati:

Za ekipu Hemijsko tehnološke škole su nastupale: Gabrijela Jović, Marija Rajić, Georgina Pataki, Milica Gaković, Sara Okuka, Jovana Gabrić, Nikoleta Praštalo, Anšela Marković, Anđela Radonjić.

Futsal: Učenice Hemijsko – tehnološke škole odbranile titulu prvaka Srbije, momci iz MESŠC-a drugiSubotičanke će predstavljati Srbiju na Svetskom školskom prvenstvu koje će se održati u oktobru 2023 godine.  

Malo je nedostajalo da još jedna titula prvaka Srbije stigne u Suboticu. Muška ekipa Tehničke škole "Ivan Sarić" osvojila je drugo mesto nakon što je u finalu poražena golom razlike od tima iz Kostolca.

Subotičani su u grupnoj fazi pobedili ekipe iz Knjaževca (5:2) i Čačka (6:2) i završila na liderskoj poziciji, dok su od učenika iz zrenjaninske gimnazije pretrpeli poraz od 4:2.

Futsal: Učenice Hemijsko – tehnološke škole odbranile titulu prvaka Srbije, momci iz MESŠC-a drugiU borbi za šampionski pehar učenici Tehničke škole „Ivan Sarić“  poraženi su od 4:3 TŠDU „Nikola Tesla“ iz Kostolca.   

Za TŠ „Ivan Sarić“ nastupali su: Neven Ivandekić, Damir Ibraimović, Jovan Ivković, Danilo Kustudić, Ognjen Stanić, Uglješa Kosanović, Nikola MIlošević, Luka Pantelić, Mihajlo lakić, Milan Desnica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1821
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

savez za školski sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.