Komentara: 1
Pregleda: 537

Futsaleri ostali bez bodova za vikend

04.10.2022. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Futsaleri ostali bez bodova za vikend

U 5m kolu Druge futsal lige Spartak je poražen na gostovanju u Nišu od ekipe Winter sport sa 7:1. Posle izjednačene igra u prvom delu, nastavak je pripao domaćinu koji je bio efikasniji i na kraju trijumfovao.

Subotičani su poveli pogotkom Đorđa Celina već u četvrtom minutu, ali je domaćin uspeo da izjednači vrlo brzo, a potom i preokrene rezultat u svoju korist posle desetak minuta igre. Do pauze se vodila borba na parketu, nizale su se prilike, ali su mreže mirovale. U drugom delu Nišlije su svaku šansu iskoristile i pet puta naterale Spartakovog čuvara mreže na

kapitulaciju za konačnih 7:1.

Winter sport – Spartak 7:1 (2:1)
Petković 6’, Stojković 11’, Stevanović 22’,39’, Maksimović 27’, D. Radenković 32’, M. Radenković 39’ – Celin 4’

Winter Sport: Milenković, Ristić, Stevanović, Marjanović, D. Radenković, Pavlović, Đorđević, M. Radenković, Petrović, Maksimović, Stojković, Petković, Inajetović.

Spartak: Bjelica, Celin, Guberinić, Tomić, Čičić, Lučanović, Spremo, Bašić, Stanić.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu "Gvozdeni puk" iz Niša. Utakmica se igra u ponedeljak, 10. oktobra u 21h.

FULL FEEL PORAŽEN OD TISE

I u 2. kolu Vojvođanske futsal lige Full Feel je ostao bez bodova. Tisa je bila bolja od Subotičana i slavila sa ubedljivih 8:2.

"Full feel" je dobro otvorio meč i stekao prednost preko Kotaraša, a onda je domaći ti polako prezeo inicijativu i nastavioda diktira ritam igre. Dovoljno je bilo igračima Tise 14 minuta da čak sedm puta zatresu mrežu Subotičana za prednost od plus šest – 7:1. U drugom delu Subotičani su prikazali bolju igru, uspeli da smanje na 7:2, ali je tačku na pobedu Tise stavio Đokić postigavši drugi gol u  33. minutu.

Tisa - Full Feel 8:2 (7:1)
Letić 6’, Mesaroš 11’, Pelengić 11’, 13’, Hajdu 13’,14’, Đukić 20’, 33’ – Kotaraš 4’, Francišković 27’

Tisa: Ćurčić, Ikrašev, Pelengić, Đukić, Dražić, Radosavljev, Letić, Kobiljski, Mesaroš, Hajdu, Ostojić.

Full feel: Mitrović, K. Kujundžić, Kotaraš, Francišković, Gavrić, Sedlić, Đurović, M. Stojanović, Plavšić, S. Stojanović, M. Kujundžić.

"Full feel" u narednom kolu igra na domaćem terenu - ugostiće Hajduk iz Kule u subotu od 20,30 časova u sali Tehničke škole. Ulaz je besplatan ali će meč biti humanitarnog karaktera. Na ulazu će biti postavljene kutije i svi koji žele moćiće da doniraju dobrovoljni prilog za sugrađanku Melindu kojoj je neophodna pomoć za lečenje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 537
Povezane teme

mali fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.