Komentara: 0
Pregleda: 1366

Gasifikacija za 12 mesnih zajednica

17.09.2010. u 12:47h
Izvor: RTV Yueco
Gasifikacija za 12 mesnih zajednica

Sinoć je u Čantaviru organizovana promocija gasifikacije za meštane ove mesne zajednice. Projekat gasifikacije otpočeo je još 2007. godine, a na teritoriji od 12 mesnih zajednica razvučeno je 400 kilometara gasne mreže. Nekoliko meseci nakon toga, meštani ovih mesnih zajednica u prilici su da do kraja godine po akcijskim cenema, uvedu gas u svoje kuće i tako se obezbede za zimske dane.

U pretprodaji, osim Telefonije koja je bila zadužena za postavljane gasne mreže, učestvuju i najbolji proizvođački brendovi, koji su pristali da do kraja godine svoje proizvode daju po povoljnijim cenama. Na prezentaciji je meštanima detaljno objašnjeno na koji način i pod kojim uslovima mogu da uvedu gas u svoje kuće.

Iako ima više vrsta paketa za priključak, svaki se sastoji od gasnog kotla, gasnog priključka i gasne instaliacije. Prva faza uvođenja očekuje se za mesec dana i to u Starom Žedniku, Novom Žedniku, Đurđinu, Čantaviru i Bačkom Dušanovu. Druga faza radova u Bajmoku se očekuje do kraja godine, dok je treća faza na proleće u preostalim mesnim zajednicama.

Svakog popodneva neko od predstavnika Gastela boraviće u mesnim zajednicama, gde se meštani mogu raspitati o detaljnijim informacijama, a večernje prezentacije, kao što je bila ova u Čantaviru, organizovaće se i u ostalim mesnim zajednicama.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1366
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.