Komentara: 1
Pregleda: 2710

Gasno grejanje zahvaljujući Balu gradonačelnika

10.02.2010. u 19:15h
Izvor: RTV Yueco
Gasno grejanje zahvaljujući Balu gradonačelnika

Sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjem Balu gradonačelnika Dnevni boravak za odrasle sa posebnim potrebama dobio je gasno grejanje. Pošto su prikupljena sredstva bila veća nego što je ova investicija zahtevala, korisnici dnevnog boravka dobili su i mašinu za sito štampu.

Bal gradonačelnika koji će se ove godine održati po 14. put kao i svake godine humanitarnog je karaktera, a sredstva će biti usmerena na izgradnji rampe za invalide ispred subotičke filijale Republičkog zdravstvenog osiguranja.

Dnevni boravak Osnovne i srednje škole «Žarko Zrenjanin» za odrasle sa posebnim potrebama trenutno ima 36 štićenika. Ulaganjima koja su im omogućena zahvaljujući sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjem Balu gradonačelnika uspeli su da stvore bolje uslove za radnu terapiju svojim korisnicima.

Prošle godine na Balu gradonačelnika prikupljeno je više od 850 000 dinara. Po rečima gradonačelnika, za ovogodišnji bal rasprodate su sve karte. Donacija će ove godine biti usmerena na izgradnju rampe za invalide ispred zgrade koju popularno nazivaju «Socijalno».

Četrnaesti bal gradonačelnika biće održan u subotu u "Maloj gostioni" na Paliću. Prioritet ovog bala je njegova humanitarna svrha a tek onda njegov zabavni karakter.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2710
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.