Komentara: 0
Pregleda: 3463

Gde za Doček Nove godine

31.12.2010. u 09:47h
Izvor: RTV Yueco
Gde za Doček Nove godine

Dan pred doček Nove godine većina Subotičana odlučila je gde će provesti ovu tzv. najluđu noć. Ono što je zanimljivo mnogo građana ove godine ostaje kod kuće. Razlog je dobro poznat. Nedostatak finansija. Ipak ima i onih koji su izdvojili nešto novca kako bi doček Nove godine organizovano dočekali u nekom od lokalnih kafića, ili na Trgu.

Kao i svake godine ljudi biraju razne načine i razna mesta gde će proslaviti doček Nove godine. Ovoga puta, bar prema našoj anketi, nešto više biće onih koji će ostati kod kuće uz hranu, piće, televizijski program i naravno najbliže prijatelje.
Oni koji ne ostanu kod kuće, otići će i neke od kafića a neki će ponoć sačekati na Trgu uz valcer i vatromet.

Grad Subotica i ove godine organizuje doček Nove godine na Trgu slobode za sve one koji žele da se lepo provedu bez mnogo para. Trg će i ove godine biti ograđen iz bezbednosnih razloga. Unutar zone neće biti moguć unos petardi, pirotehničkih sredstava i staklene ambalaže. Unutar zone će biti kuvanog vina, rakija, čaja i vode po pristupačnim cenama, kao i pečenih kobasica.
Ove godine program će trajati od 22 do 01 čas posle ponoći. Od 22 do 23 časa je zagrevanje uz svetske pop-rok hitove sa računara, a od 23 do 01 posetioce će zabavljati Dušan Svilar sa novim bendom uživo. U ponoć se planira petominutni vatromet uz melodiju "Na lepom plavom Dunavu".

Ukoliko ostajete kod kuće, zabavite se uz Novogodišnji program Yu eco televizije.
Očekuje vas dobra zabava, humor i pesme subotičkih izvođača kao što su Slađana Stajić, Dušan Svilar, Nebojša Vojvodić i Igor Terzija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3463
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.