Komentara: 0
Pregleda: 3380

Gde za Novu godinu?

10.12.2010. u 11:44h
Izvor: RTV Yueco
Gde za Novu godinu?

Do Nove godine ostalo je još tri nedelje, a većina naših sugrađana još nije odlučila gde će proslaviti „najluđu" noć. Ugostitelji su kao i svake godine pripremili bogatu ponudu. Za doček u subotičkim kafićima i restoranima potrebno je izdvojiti od 2.000 do 6.000 dinara.

Kada prazična atmosfera zahvati grad i u decembru zasijaju okićene ulice, neizbežno pitanje u skoro svakom razgovoru je "gde ćeš za Novu godinu?" Na ovo pitanje, neki naši sugrađani još uvek nemaju odgovor. Drugi pak, znaju da će Novu godinu dočekati u provereno prijatnoj „kućnoj atmosferi".

U svim restoranima koji organizuju doček Nove godine pripremljen je bogat meni, karta pića je raznovrstna, a u mnogima će se smenjivati orkestri, pa će gosti moći da uživaju i u narodnjacima i trubačima, ali i u popu i roku. Ugostitelji kažu da se veće interesovanje građana tek očekuje.

U Gradskoj kući su nam potvrdili da će i na gradskom Trgu biti organizovan doček, ali da se još uvek ne zna ko će uveseljavati naše sugrađane u novogodišnjoj noći.

Neke od ponuda gde proslaviti Novu godinu u Subotici možete videti ovde.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3380
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.