Komentara: 4
Pregleda: 2690
Foto

Gerontološki klub „Kertvaroš“ bio domaćin „Kotlićijade“

21.09.2022. u 14:48h
Izvor: Subotica.com
Bez obzira na veselu i drugarsku atmosferu, ekipe su ljubomorno čuvale tajne ukusnog kotlića, čiji je miris odisao po celom naselju. Pred žirijem, u čijem sastavu su bili Ilija Đukanović, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu, Nataša Aleksić, članica Gradskog veća za sport i omladinu, Brankica Tešanović, direktorica Gerontološkog centra, šefica kuhinje Nikolina Grdeljević i nutricionista Tanja Borenović, nije bio nimalo lak zadatak. Ipak najbolji kotlić skuvala je ekipa "Lepotice i zver" iz GK "Kertvaroš", a odmah iza nje bili su "Putnici namernici" iz Ujedninjenih domova i "Biberče" iz GK "Centar 2"
Gerontološki klub „Kertvaroš“ bio domaćin „Kotlićijade“

Učesnike i organizatore „Kotlićijade“ pozdravio je Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, poručujući da za Pokrajinu nema velikih i malih manifestacija, već da su sve jednako važne i značajne.

- Za nas nema razlike između „Egzita“, „Zavičajnih dana“, izložbe pasa u Kaću i „Kotlićijade“ u Kertvarošu. Manifestacije delimo na one na koje su posećene i na koje ljudi rado dolaze i na one na koje ne dolaze – poručio je Nenad Ivanišević. - Presrećan sam što u Vojvodini ima više od 1.800 manifestacija, ceo vikend pred nama je pun događaja, i mi želimo da podržimo što više njih, neke finansijski a neke samim  prisustvom. Svako ko želi da organizuje manifestacije, a drago mi je da je Subotica prepoznala značaj ovakvih okupljanja, imaće podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Gerontološki klub „Kertvaroš“ bio domaćin „Kotlićijade“

Domaćin „Kotlićijade“, Gerontološki centar ima podršku Grada Subotice, a na nju će, po rečima Ilije Đukanovića, moći da računa i ubuduće.

- Za rad  i funkcionisanje Gerontološkog centra i gerontoloških klubova iz gradskog budžeta opredeljeno je 60 miliona dinara. U našem gradu radi deset gerontoloških klubova i sve manifestacije koje se organizuju u okviru njih su značajne za celu društvenu zajednicu. „Kotlićijada“ je primer dobre prakse kako treba da se radi u gerontološkim klubovima – ističe Đukanović.

Gerontološki klub „Kertvaroš“ bio domaćin „Kotlićijade“

Izvor: Subotica.com
"Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš" "Kotlićijada" u Gerontološkom klubu "Kertvaroš"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2690
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

gerontološki klub kertvaroš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.