Komentara: 3
Pregleda: 3054
Foto

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

15.06.2022. u 17:01h
Izvor: Subotica.com
Povodom uspeha na državnim prvenstvima danas je u Gradskoj kući upriličen prijem za Ninu Šabić, gimnastičarku Sokolskog društva Spartak, Filipa Kulića, gimnastičara Muškog gimnastičkog kluba "Partizan Železničar", i njihove trenere Miloša Vucelića, Nadu Drakulić i Roberta Milutinovića.
Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

Njih je ugostio gradonačelnik Stevan Bakić sa saradnicima Natašom Aleksić, članom Gradskog veća za sport i omladinu i Dejanom Vukovićem, sekretarom Sportskog saveza Subotice, i još jednom poručio da su ovakva dobra i uspešna deca ponos Subotice i njeni najbolji ambasadori.

- Nastavlja se promocijs sjajnih subotičkih sportskih talenata i njihovih rezultata u Gradskoj kući. Nina Šabić je naša najbolja gimnastičarka u ženskoj seniorskoj kategoriji, koja je  na državnom prvenstvu u Kostolcu, početkom ovog meseca, osvojila četiri zlatne i jednu srebrnu medalju. Tu je postala i šampion Srbije u višeboju. Ovim uspesima Nina je zavredela dres reprezentacije, sa kojom je proteklog vikenda branila boje Srbije na Svetskom kupu u Osijeku – istakao je gradonačelnik. - Filip Kulić je na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu, krajem maja, postao juniorski prvak države u višeboju i na tom prvenstvu ukupno je osvojio šest medalja. U ime Grada Subotice, svih Subotičana i svoje lično ime  zahvaljume se mladim takmičarima i njihovim posvećenim trenerima što održavaju tradiciju kvalitenog bavljenja gimnastikom u Subotici, radeći u veoma izazovnim uslovima.

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

Zbog toga će, obećao je gradonačelnik, uskoro dobiti novu opremu, neophodnu za treniranje.

- Magija je iz kakvih se prostorija i sprava na kojima rade ovi talentovani gimnastičari rađaju ovakvi šampioni. Obećao sam im da ćemo, osim redovne podrške koju pružamo, u narednom periodu dati sve od sebe da se sprave obnove, odnosno kupi nova sportska oprema na kojoj će da vežbaju sadašnji i budući šampioni – obećao je Bakić.

Trener Miloš Vucelić zahvalio se na podršci grada, priznajući da „gimnastičari nisu baš na nju navikli“.

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

- Trudićemo se da nastavimo sa ovakvim radom, da treniramo predano i nadam se da ćemo uz ovakvu podršku stići do još boljih rezultata -  kaže Vucelić

Trener Robert Milutinović istakao je kako su posle dugo vremena Grad Subotica, Sportski savez Subotice i jedan gradonačelnik prepoznali rad i rezultate subotičkih gimnastičkih društava.

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice- Drago nam je što su naš rad i rezultati počeli da se cene. Verujemo da ćemo dobiti nove sprave koje nam je obećao gradonačelnik Bakić, pa se nadamo da ćemo, radeći u tim boljim uslovima, ostvarivati još zapaženije rezultate - rekao je Milutinović.

Gimnastičari Nina Šabić i Filip Kulić zahvalili su se gradonačelniku Stevanu Bakiću i njegovim saradnicima na srdačnom prijemu.

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

- Prošlog vikenda išla sam u Osijek na Svetski kup i jako sam zadovoljna rezultatima, ispunila sam očekivanja trenera i ja sam ponosna na sebe. Postala sam i prvak države u seniorskoj kategoriju, tu su još i četiri medalje, svi smo jako zadovoljni i nastavićemo da se trudimo i dalje – poručuje Nina Šabić.

Veliki uspeh je i iza Filipa Kulića, koji je postao prvak države i Vojvodine.

- Zahvalan sam na podršci i u ubudućnosti ću se truditi da budem još bolji – jasan je Filip.

Gimnastičari Nina i Filip su ponos Subotice

Izvor: Subotica.com
Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare Prijem kod gradonačelnika Bakića za subotičke gimnastičare
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3054
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.