Komentara: 0
Pregleda: 2057

Gimnazija otvara vrata 1. maja

27.04.2010. u 18:36h
Izvor: RTV Yueco
<p>Gimnazija "Svetozar Marković&raquo; ove godine upisaće 9 prvih razreda. Od ovog broja &scaron;est odeljenja biće na srpskom maternjem jeziku, dva na mađarskom i jedno odeljenje na hrvatskom jeziku. Budući gimnazijalci sa ovom &scaron;kolom mogu se upoznati 15. maja kada se organizuje tradicionalna manifestacija, Dan otvorenih vrata. Učenici Gimnazije raznim aktivnostima dočekaće nove kolege.</p>
Gimnazija otvara vrata 1. maja

Učenici drugog razreda Gimnazije sa kojima smo razgovarali kažu da su doneli pravu odluku kada su odabrali da u Gimnaziji nastave svoje školovanje. Pored svestranog obrazovanja, razlog više koji ide u prilog odabiru ove škole, po rečima učenika, je dobro drušvo.

Gimnazija "Svetozar Marković", već je obavila veći deo priprema za upis buduće generacije prvaka. Tehnički opremljeni obišli su veliki broj osnovnih škola gde su pokušali da odgovore na pitanja potencijalnih učenika. Tradicionalna manifestacija, gde se vrata Gimnazije otvaraju za one koji su u nedoumici koju školu odabrati, biće održana 15. maja.

U narednoj školskoj godini, kao i prošle godine, biće upisano ukupno 9 odeljenja prvih razreda. Na srpskom nastavnom jeziku planirano je da 4 odeljenja budu društveno jezičkog, a 2 prirodno matematičkog smera. Na mađarskom jeziku biće otvorena dva odeljenja, a na hrvatskom jedno.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2057
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.