Komentara: 0
Pregleda: 770

„Golubice“ pretrpele prvi poraz, Zvezda bolja u derbiju kola

20.11.2023. u 08:10h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su pretrpele prvi poraz u sezoni. U poslednjem, 11. kolu jesenjeg dela prvenstva Spartak je poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 4:1. Tako su Beograđanke prekinule dominaciju Subotičanki, ali ima još mnogo da se igra do kraja šampionata.
„Golubice“ pretrpele prvi poraz, Zvezda bolja u derbiju kola
Foto: Ilustracija, arhiva

Povela je Crvena zvezda  u 12. minutu pogotkom Ane Šćepanović. Borba se vodila na terenu, a onda je Mina Čavić udvostručila vođstvo – 2:0. Imale su „golubice“ priliku da smanje prednost rivala, ali je Boaduva bila neprecizna, sa pet metara loptu je poslala pored gola i prvi deo susreta je pripao domaćem timu. 

U drugom delu Crvena zvezda je nastavila dobru igru koja joj se isplatila. Psole dobre akcije Dina Blagojević je loptu smestila u mrežu Spartaka za 3:0. Probudile su se Subotičanke i u 55. minutu oaduva je smanjila na 3:1, ali je konačan rezultat postavila Sofija Sremčević svojim pogotkom - 4:1.

Crvena zvezda – Spartak 4:1 (2:0)
Šćepanović 12', M. Čavić 27, Blagojević 46', Sremčević 75' – Boaduva 55'

Crvena zvezda: Petrović, N. Čavić, Šćepanović (Milović), Žarković, Krstić, Blagojević (Malijar), Tenkov, Sremčević (Vasović), Matejić, M. Čavić, Đorđević.

Spartak: Škandro, Vučković (Pavarin), Slović, Langdok, Hansen, Vago, Filipović, Boaduva, Gajić, Stupar, Ćirić (Belovan). 

Ovom utakmicom okončan je jesenji deo šampionata u Superligi, a nastavak je zakazan za 9. mart 2024. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 770
Povezane teme

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.