Komentara: 0
Pregleda: 1181

Graditelji ne poštuju rokove

29.12.2008. u 14:47h
<p>Mnogi građevinski radovi u Subotici koje je ugovorila lokalna samouprava veoma kasne, a da se pri tom pitanje ka&scaron;njenja i plaćanja penala izvr&scaron;ilaca tih poslova nikada ne postavlja, napominju u Gradskom odboru Liberalno-demokratske partije.</p>
Graditelji ne poštuju rokove

U ovoj stranci podsećaju da je, recimo, rok za završetak prve faze izgradnje pozorišta bio 30. april 2008, a da je ta faza tek nedavno okončana.

- Izvođačradova druge faze je Panongrad, ista firma koja je kasnila sa radovima u prvoj fazi i koja je angažovana bez javnog konkursa. Ista situacija je i sa izgradnjom zatvorenog bazena, prečistača, rekonstrukcijom bolnice - kaže Ivan Francišković, predsednik GO LDP.

LDP podseća i da ove godine „iz nepoznatih razloga“ nije vođena javna rasprava o budžetu, a da je još veći problem što taj budžet još nije usvojen.

Postavljeno pre 15 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1181
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.