Komentara: 7
Pregleda: 1848

Građani Subotice podržali akciju protiv nasilja

21.02.2009. u 10:43h
Izvor: RTV
<p>Vi&scaron;e od hiljadu Subotičana podržalo je večeras ko&scaron;arka&scaron;ki klub Spartak i akciju "Stop nasilju", posvećenu igraču Miladinu Krstiću koji je pro&scaron;log vikenda te&scaron;ko povređen u napadu nožem u centru grada.</p>
Građani Subotice podržali akciju protiv nasilja

Uoči prvenstvene utakmice protiv ekipe NS junior, košarkaši Spartaka su istrčali na teren u majicima sa natpisom "Stop nasilju" i pobacali ih uz publiku.

Član uprave košarkaškog kluba Spartak Goran Banjanin ocenio je da građani Subotice više ne osećaju sigurnost u svom gradu.

"Želim da prenesem poruku koju na majicama nose naši omladinci - stop nasilju! Dosta je nasilja u gradu, dajte da naša deca slobodno šetaju ulicama, podržite sportiste i neka institucije rade svoj posao", rekao je Banjanin.

Spartak je pobedio NS junior sa 93:82, a košarkaši Radoš Vukulić i Igor Topalović istakli su da su pobedu posvetili povređenom suigraču.

Utakmici su prisustvovali i brojni subotički sportisti, veterani i javne ličnosti, a predsednici subotičkih klubova javno su podržali akciju.

Navijačka grupa domaće ekipe "Blu marins" (Blue marines) istakli su transparente na kojima je pisalo "Stop nasilju" i "MUP + sudstvo = mito i korupcija".

Akciju je podržala i majka mladića Momira Milutinovića koji je prošle godine preminuo od posledica uboda nožem u dvorištu srednje medicinske škole.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1848
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.