Komentara: 0
Pregleda: 4355

Građani zadovoljni novim radnim vremenom Uslužnog centra

10.11.2011. u 14:53h
Izvor: SuMedija
Građani zadovoljni novim radnim vremenom Uslužnog centra

Za nešto malo više od dva meseca, od kada Uslužni centar Grada Subotica radi dva sata duže, oko sedamsto Subotičana je iskoristilo mogućnost da u periodu od 15 do 17 časova overi ili dobije neki dokument u ovoj službi lokalne samouprave.

- Uslužni centar ima produženo radno vreme od 1. septembra i za sada smo veoma zadovoljni prvim efektima ove promene – kaže Dejan Balažević, šef kabineta gradonačelnika Subotice. – Očito je da u toku popodneva najviše dolaze zaposleni koji u toku svog radnog vremena ne mogu da reše neku od potreba ove vrste. Najčešće se overavaju potpisi i kopije dokumenata ili podnose zahtevi za dečiji i roditeljki dodatak i naknade za porodilje.

U prilog tezi da je produženo radno vreme Uslužnog centra dobar potez lokalne samouprave potvrđuju i građani koje smo u sredu oko 16 časova zatekli u prizemlju Gradske kuće. Tibor Turčanji nam je rekao da smatra da je novo radno vreme Uslužnog centra potreba, jer većina zaposlenih danas radi do 15 časova, te ne može stići ranije.

Zadovoljan je i Zlatko Bošnjak, koji je popodne iskoristio da overi dokument. On kaže da je mogao da se organizuje i drugačije, ali da mu prija što neko misli na ritam života koji danas vodimo, i tome prilagođava i rad službi kakva je, između ostalog, i Uslužni centar.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4355
Povezane teme

uslužni centar Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.