Komentara: 0
Pregleda: 1892

Gradonačelničke babine

07.02.2009. u 21:43h
<p>Gradonačelnik Sa&scaron;a Vučinić nedavno je obi&scaron;ao tri prvorođene bebe u ovoj godini. Mila Stantić iz Đurđina rođena je prva u 20.50 prvog januarskog dana, u 20.50, pa je njenim roditeljima Vučinić u ime grada uručio 40.000 dinara i igračku.</p>
Gradonačelničke babine

Anica i Siniša u braku su godinu i po, Mila im je prvo dete, a kažu da će ih, verovatno, imati još. Žive u Đurđinu, u kući Sinišinih roditelja. Anica je nezaposlena, a tata Siniša obrađuje zemlju i popravlja komšijske automobile. Nije im lako, kažu, ali imaju krov nad glavom i, kako sada stvari stoje, planiraju i da ostanu na selu.

Mama Anica kaže da je Mila beba kakvu bi poželela svaka žena - dobro jede i mnogo spava, a tako je bilo i za vreme gradonačelnikove posete.

- Spavala je sve vreme - kaže Anica za "Subotičke novine". - Nisu joj smetale gužva i galama. Žao mi je samo što gosti nisu ostali duže, jer smo pripremili i pogačice i kolače, ali ih u toj gužvi nismo ni poslužili.

Anica kaže da će novac koji su dobili većim delom upotrebiti za Milu, kojoj će kupiti nešto za uspomenu i reći joj, kad poraste, kako je to dobila od gradonačelnika.

- Presrećni smo - kaže Anica. - Svako ko dobije dete zna kako je to. Pored toga, mi smo već na početku imali i dodatna zadovoljstva. Tako sam odmah posle porođaja od ginekološkog odeljenja bolnice na poklon dobila smeštaj u privatnom apartmanu, gde su nas svi pazili i mazili, na čemu im posebno zahvaljujem, posebno dr Zoranu Sigmundu, koji je doprineo tome da bez straha podnesem i trudnoću i porođaj.

Gradonačelnik je obišao i drugorođenu bebu - Nađu Ivković, kao i trećerođenog - Netija Stojkova, koji su dobili po 20.000 dinara i igračku.

 

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1892
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.