Komentara: 39
Pregleda: 10662

Gradonačelnik Bakić: Osuđujem ubistvo mladića, tražim da se počinioci privedu pravdi

16.10.2023. u 16:08h
Gradonačelnik Bakić: Osuđujem ubistvo mladića, tražim da se počinioci privedu pravdi

Povodom incidenta koji se dogodio u noći između subote i nedelje u kojem je ubijen 21-godišnji Subotičanin, pisanim saopštenjem jutros se obratio gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, a koje u nastavku prenosimo u integralnom obliku.

"U ime Grada Subotice i lično ime najoštrije osuđujem ubistvo našeg sugrađanina Filipa Z. koje se u noći između 14. i 15. oktobra dogodilo u našem gradu, u pucnjavi koja je izbila na Segedinskom putu nakon svađe između dve grupe mladića, i pozivam sve nadležne organe i Policijsku upravu Subotica da pod hitno preduzmu neophodne mere kako bi se što pre otkrili počinioci ovog dela.

Očekujem da će daljom istragom biti utvrđeni svi detalji koji su doveli do gubitka jednog mladog života i da će biti adekvatno kažnjeni svi oni koji su učestvovali u tom nemilom događaju.

Uveren da nasilju i ubistvima nema mesta na benzinskim pumpama i ulicama ni u našem gradu, ni u našem društvu, ni u našoj državi, upućujem iskreno saučešće porodici i prijateljima nastradalog mladića."

// kraj saopštenja

Više o ovom slučaju pročitajte u povezanoj vesti.

Postavljeno pre 9 meseci i 22 sekunde
Komentara: 39
Pregleda: 10662

Povezana vest

Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.