Komentara: 2
Pregleda: 2835

Gradonačelnik obišao novoasfaltirane ulice

15.09.2011. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Gradonačelnik obišao novoasfaltirane ulice

Stanovnici Palića, Hajdukova i Bačkih vinograda dobili su šest novih ulica. Ukupno je asfaltirano 1873 metara puta u koje je uloženo 17,5 miliona dinara. Gradonačelnik Subotice sa predstavnicima je obišao novoasfaltirane ulice i još jednom istakao da je gradu bitno da se svaka mesna zajednica ravnomerno razvija uz odgovarajuću infrastrukturu.

Ulice Feješ Klare na Paliću, Prvomajska i Cankareva u Hajdukovu i Subotička i Kiš Ferenca u Bačkim vinogradima urađene su po programu pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja.Ostalo je još da se asfaltira deset ulica po programu Fonda za kapitalna ulaganja, koji je ove godine za asfaltiranje 39 ulica u Subotici izdvojio 280 miliona dinara.Prilikom obilaska ulica gradonačelnik je rekao da na ovaj način demantuje zlonamerne izjave pojedinaca da se ne ulaže ravnomerno u mesne zajednice.

Ulica Omladinskih brigada u Hajdukovu presvučena asfaltom jer je oštećena prilikom gradnje Koridora 10. Presvučeno je 674 metra puta, a JP “Putevi Srbije" su izdvojili 4,4 miliona dinara za posao. U Direkciji za izgradnju grada kažu da će iz oba programa ulice biti završene do roka.

Po programu Fonda za kapitalna ulaganja ostalo je još da se završe ulice Josipa Zelića, Porečke, Srebreničke, Ivana Gorana Kovačića i Sonje Marinković i dve u Bajmoku. Pri kraju su i radovi u Banijskoj ulici, gde su radovi usporeni zbog izmeštanja gasovoda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2835
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.