Komentara: 8
Pregleda: 4992
Foto

Gradski vašar u okviru najposećenijih letnjih manifestacija

24.08.2022. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Juče je počela sezona omiljenih letnjih manifestacija zahvaljujući kojima Gradski trg u potpunosti oživi, a svaka od njih propraćena je vašarom koji nudi bogatu ponudu hrane pića, cveća, rukotvorina i zanatskih proizvoda iz kućne radinosti.
Gradski vašar u okviru najposećenijih letnjih manifestacija

U okviru "Interetno" festivala koji se svečano otvara danas, Centralni gradski trg do subote će biti trasformisan u "Etnopolis", a ljubitelji starih zanata imaće priliku da pogledaju i pazare proizvode iz kućne radinosti. Takođe, "Etnopolis" nudi i bogatu gastronomsku ponudu. 

Nakon kratke pauze, odnosno od 31. avgusta na Centralnom trgu će biti postavljen Gradski vašar u okviru proslave Dana grada, koji će trajati do 4. septembra.

Gradski vašar u okviru najposećenijih letnjih manifestacijaGradski vašar u okviru najposećenijih letnjih manifestacijaIz JKP "Subotičke pijace" najavljuju da će se posetiocima predstaviti oko 40 izlagača iz Subotice, ali i drugih gradova i opština. I u okviru ovog vašara zagarantovana je bogata ponuda domaćih specijaliteta, osvežavajućih napitaka i rukotvorina iz kućne radinosti.

Izvor: Subotica.com
Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata Interetno - Izložba starih zanata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4992
Povezane teme

interetno

interetno festival

dan grada

vašar

vašar hrane pića i rukotvorina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.