Komentara: 4
Pregleda: 5878

Gradsko udruženje poziva penzionere da se prijave za solidarnu pomoć

10.11.2020. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Od petka počinje prijava za penzionere koji žele da se prijave za dodelu paketa pomoći u hrani i kućnoj hemiji.
Gradsko udruženje poziva penzionere da se prijave za solidarnu pomoć

Penzioneri koji žele da se prijave za dodelu paketa pomoći u hrani i jućnoj hemiji, to mogu da učine od 12. do 20. novembra u Gradskom udruženju penzionera (Save Šumanovića 2), radnim danima od 8 do 11 časova. Osnovni kriterijum za dodelu solidarne pomoći je visina penzije, koja ne treba da prelazi iznos od 15.113 dinara.

Za prijavu je potrebna lična karta i ček od penzije, ne stariji od februara ove godine. Prilikom utvrđivanja rang liste za dodelu solidarne pomoći, prednost imaju samohrani korisnici i korisnici penzije u višečlanom domaćinstvu u kojem je penzija jedini izvor prihoda, kao i navršene godine života korisnika.

Penzioneri koji podnesu prijavu, imaju pravo prigovora na rang listu u roku od osam dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Gradskog udruženja. Nakon rešavanja prigovora, formiraće se konačna rang lista koja će biti objavljena 4. decembra na oglasnoj tabli, dok će isporuka paketa pomoći u hrani i higijeni početi narednog dana, 5. decembra.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5878
Povezane teme

penzioneri

udruženje penzionera

gradsko udruženje penzionera

podela paketa pomoći

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.