Komentara: 20
Pregleda: 3510
Foto

Grebani asfalt za nekoliko ulica na Makovoj sedmici

29.04.2023. u 13:00h > 13:46
Izvor: Subotica.com
U MZ "Makova sedmica" u toku su radovi na postavljanju grebanog asfalta u nekoliko ulica.
Grebani asfalt za nekoliko ulica na Makovoj sedmici

Dok neki stanovnici smatraju da će zahvaljujući nasipanju puteva blato, krateri i rupe ostati u ružnom sećanju, ima i onih koji smatraju da ovo rešenje nije dugoročno.

Radovi su počeli juče, ali ne dopada mi se kako se oni odvijaju. Deo ulice je već nasut, ali veoma tankim slojem. Smatram da to neće potrajati - kratko je prokomentarisao Zoran Božić, stanovnik Ulice Jelene Ćetković.

Grebani asfalt za nekoliko ulica na Makovoj sedmici

Sa druge strane, Bosiljka Elek iz Celjske navodi da je u njenoj ulici stuacija znatno bolja od decembra prošle godine kada je postavljen grebani asfalt.

Nema više toliko blata i prašine. Moram da pomenem komšije u Podgoričkoj, prošle godine kamioni "Čistoće" su se u više navrata zaglavljivali u toj ulici i po tri nedelje nisu mogli da im odnesu smeće. Mi takvih problema nemamo, a sada su sanirane i one rupe koje su se stvorile  - priča Bosiljka.

Grebani asfalt za nekoliko ulica na Makovoj sedmici

MIGRANTI DOLAZE U VEĆIM GRUPAMA, ALI MUP BRZO REAGUJE: Ovih dana, migranti su ponovo počeli u većim grupama da dolaze u našu mesnu zajednicu. Pre nekoliko dana dobio sam informaciju da je u roku od pola sata stiglo nekoliko stotina migranata. Međutim, policija i žandarmerija su odmah reagovali - podvlače iz MZ "Makova sedmica".

Ovu vrstu problema više neće imati ni stanovnici Podgoričke pošto su radovi u toj ulici  nedavno okončani.

Urađena je i Bračka u dužini od 800 metara, potom deo Majšanskog puta, a grebani asfalt dobiće i stanovnici Titogradske - najavljuje Mirsad Nalić, predsednik MZ "Makova sedmica" - Predstoje nam i radovi na dečjem igralištu u cetru naselja. Tu će biti postavljena ograda i odbojnici zbog bezbednosti mališana. Imali smo pre nekoliko godina situaciju da je vozač u alkoholisanom stanju uleteo u igralište, ali sreća u tom trenutku nije bilo dece. 

Grebani asfalt za nekoliko ulica na Makovoj sedmici

Za narednu godinu u planu je i postavljanje novog dečjeg igrališta u dvorištu mesne zajednice.

To će biti igralište namenjeno za mlađu decu i izgledaće kao ono u centru grada. Zbog bezbednosti, igralište će biti pokriveno video nadzovom - objašnjava Nalić.

Izvor: Subotica.com
Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom Obilazak ulica na Makovoj sedmici posutih grebanim asfaltom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 3510
Povezane teme

makova sedmica

dečja igrališta

mirsad nalić

grebani asfalt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.