Komentara: 24
Pregleda: 13182

Greška pri obračunu utroška električne energije, biće poslata ispravka računa

25.07.2024. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Greška pri obračunu utroška električne energije, biće poslata ispravka računa

Zbog implementacije novih softverskih sistema, na teritoriji Distributivnog područja Novi Sad (obuhvata i Suboticu), jedan broj korisnika je dobio račune za jun mesec bez obračunatog utroška električne energije. Kako se navodi dalje, korisnici neće biti oštećeni jer je sva utrošena električna energija očitana ali nije uneta u sistem. Potrošnja će biti pravilno obračunata i podeljena na zone potrošnje za dva meseca i Snabdevač će korisnicima izdati ispravku računa.

Iz Elektrodistribucije Srbije napominju da ukoliko žele, korisnici mogu da plate iznos za utrošenu električnu energiju u visini prethodnog računa.

- Ceo proces zahteva dodatne bezbednosne provere, a samim tim i dodatno vreme i zato molimo građane za razumevanje. Implementacija novog softvera povećaće bezbednost i preciznost sistema za korisnike naših usluga - zaključuje se u saopštenju EDS.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 časova i 18 minuta
Komentara: 24
Pregleda: 13182
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.