Komentara: 2
Pregleda: 3965
Video
Foto

GrO Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku

27.10.2024. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
GrO Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku

U prisustvu brojnih članova, koalicionih partnera i drugih gostiju Gradski odbor Srpske napredne stranke obeležio je danas krsnu slavu Svetu Petku. 

- Svim članovima SNS i vernicima SPC koji slave  Prepodobnu mati Paraskevu čestitam krsnu slavu. Zahvaljujem svima koji su došli, naročito pokrajinskom sekretaru Nenadu Ivaniševiću, Studentskom odmaralištu koje nam uvek izađe u susret, Marku Kačareviću iz Srbskih pravoslavnih pojaca... Ove godine mogu da kažem da smo ispunili puno toga, a najviše sam ponosan jer smo potvrdili ono što sam ja uvek govorio, a to je da smo najjači zajedno - poručio je Stevan Bakić, predsednik GrO SNS.

GrO Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku

Kako običaj nalaže, kum slave Stojan Soković predao je komad slavskog kolača budućem kumu Ognjenu Goluboviću.

- Čestitam slavu Svetu Petku svim našim članovima i vernicima koji danas slave, da je proslave u dobrom zdravlju, miru, zajedništvu i slozi. Ta sloga je danas, u vreme poljuljanih geopolitičkih odnosa, možda i najneophodnija našem narodu - istakao je kum Stojan Soković

Posle osvećenja slavskog kolača, usledio je svetovni program u kome su učestvovali Marko Kačarević i Jana Stevanović.

Izvor: Subotica.com
Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a Sveta Petka - krsna slava SNS-a
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 21 čas i 26 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 3965
Povezane teme

srpska napredna stranka

sveta petka

stojan soković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.