Komentara: 54
Pregleda: 7523

GrO "Treća Srbija" prikuplja potpise za parlamentarne izbore

10.02.2014. u 16:47h
Izvor: GrO Treća Srbija
Saopštenje Gradskog odbora "Treća Srbija" prenosimo u celosti.
GrO "Treća Srbija" prikuplja potpise za parlamentarne izbore

Gradski odbor Treće Srbije u Subotici vas poziva da od utorka - 11. februara, do petka - 14. februara, od 14:00 do 20:00 časova, dođete u naše kancelarije na adresi Tolstojeva 3/c (ugao Tolstojeve i Braće Majer, na Radijalcu, preko puta restorana "Šampion") i svojim potpisom date podršku našoj listi "Treća Srbija - Za sve vredne ljude" koju kandidujemo na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Srbiji.

Na izbore izlazimo samostalno da javnost u Srbiji najzad dobije nova lica i, mnogo važnije, nove ideje u politici. Treća Srbija donosi smenu generacija koja je ključni preduslov za izvođenje Srbije iz stanja paralize u kojem se ona danas nalazi. Vreme je za Srbiju vrednih ljudi! Srbiju sa novom, neukaljanom i pre svega drugačijom političkom snagom, gde će politiku preuzeti oni koji moralno i profesionalno vrede i oni koji kredibilitet baziraju na ličnim dostignućima i rezultatima.

Subotički odbor od samog nastanka naše organizacije ima veliku ulogu u oblikovanju i sprovođenju njene politike. Formiran je od Subotičana za Subotičane, posvećen kreativnom pristupu problemima , zdravom lokal-patriotizmu, podršci maloj privredi i seoskim gazdinstvima, oživljavanju kulturne i identitetske politike grada i vraćanju proverenih i trajnih vrednosti među mlade ljude, čiji smo i najiskreniji politički zastupnici.

Izbori su prava prilika da proverimo koliko ste vi, sugrađani, prepoznali zalaganje i učinak svakog političkog aktera u gradu. Ukoliko ste naše delovanje ocenili pozitivno, podržite nas potpisom, da se zajedno borimo za svoju zemlju i grad.

Izvor: GrO Treća Srbija
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 54
Pregleda: 7523
Povezane teme

treća srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.