Komentara: 7
Pregleda: 2723

Groblja spremna za predstojeće praznike, od sutra kapije duže otvorene

28.10.2022. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Groblja spremna za predstojeće praznike, od sutra kapije duže otvorene

Hrišćani katoličke veroispovesti u utorak praznuju Svi svete, a narednog dana će obeležiti Dan mrtvih, dok pravoslavni vernici 5. novembra obeležavaju Mitrovske zadušnice. Iz JKP "Pogrebno", uoči praznika posvećenih mrtvima, poručuju da su sva groblja pokošena, a u toku su i radovi na sakupljanju lišća i smeća.

I ove godine sva groblja sa kojima upravljamo spremno dočekuju posetioce koji će već od sutra u većem broju dolaziti u posetu svojim pokojnicima. Sugerišemo građanima koji imaju potrebu da uđu automobilom u groblje da posetu obave tokom vikenda, jer im na dan praznika, zbog velikog broja posetilaca, to neće biti omogućeno - kazala je direktorka JKP "Pogrebno", Vesna Prćić.

Groblja spremna za predstojeće praznike, od sutra kapije duže otvoreneKapije groblja od sutra će biti otvorene nešto duže.

Groblja će se otvarati u 7h i zatvarati nakon 21h. Ovo radno vreme će važiti od sutra, pa sve do 6. novembra (nedelja) kako bismo obuhvatili sve praznike posvećene pokojnicima - najavila je Prćić i apelovala na građane da prilikom posete grobljima obrate pažnju na lične stvari - Kao i svake godine, tih dana na groblju se mogu naći i neki ljudi koji nisu došli da obiđu grobove najmilijih, zato apelujem na građane da povedu računa o ličnim stvarima, kao i da u automobilima ne ostavljaju nikakve stvari i dragocenosti koje bi mogle da privuku pažnju onima koji nemaju dobre namere.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2723
Povezane teme

jkp pogrebno

vesna prćić

svi sveti

zadušnice

dan mrtvih

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.