Komentara: 56
Pregleda: 11039

Hajnalka Buš "srebrna" - odlučile nijanse, pobeda izmakla za dlaku...

25.02.2013. u 00:44h
Hajnalka Buš večeras je nastupila pod brojem 10, kao poslednja takmičarka u finalu četvrte sezone takmičenja "Ja imam talenat". Otpevala je ne toliko popularnu numeru slavne pevačice Whitney Houston po nazivom "Jesus loves me" (Isus me voli).
Hajnalka Buš "srebrna" - odlučile nijanse, pobeda izmakla za dlaku...

Večeras su se na sceni smenjivali žanrovi, energije, ritam i emocija - bilo je džeza, bluza, harmonike, etno ritmova - žiri nije skrivao oduševljenje i mogao je da uživa, zajedno sa velikim brojem gledalaca koji su večeras bili uz RTS 1 i podržavali svoje favorite. Žiri je komentarisao, ali odluka je bila na "glasačima" koji su jedini mogli da utiču na rezultat i na taj način mogli direktno da podrže svog favorita.

Večerašnja izvođenja su obeležila veoma efektna scenska koreografija i ambijent specijalno pripremljen za svakog takmičara i grupu izvođača.

Hajnalka je još jednom svojom vizuelnom pojavom, skromnošću i prenešenoj emociji izazvala mnogo slatkorečivih komentara i komplimenata žirija.

Kandidati su eliminisani jedan po jedan, na kraju se svelo na troje - Aleksandru i Nemanju, Katarinu Kovačević i Subotičanku Hajnalku Buš.

Izbor se suzio na dva kandidata - Hajnalku i Katarinu.

Pobednik četvrte sezone takmičenja "Ja imam talenat" je...
(Hajnalka je ostala hladnokrvna do samog kraja, ali srce je kucalo ubrzano)

Odluka je saopštena...

Katarina Kovačević je pobednik takmičenja "Ja imam talenat", Hajnalka je dostojanstveno dočekala kraj i bez obzira na konačni plasman treba da bude ponosna na sebe i mi na nju. Ovo je bio kraj snova za Hajnalku, ili možda ne? Svakako lepa priča je ispričana i život ide dalje!

Čestitamo!

Proglašenje pobednice

Nastup Katarine Kovačević, pobednice 4. sezone serijala "Ja imam talenat"

Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova Podrška Hajnalki Buš iz Hale sportova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 56
Pregleda: 11039
Povezane teme

ja imam talenat

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.