Komentara: 0
Pregleda: 3549

Hladni zimski dani idealni za čitanje romana

06.01.2016. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
Hladni zimski dani idealni za čitanje romana

Sa dolaskom hladnijeg vremena sve više Subotičana okreće se knjizi, što nam potvrđuju i u Gradskoj biblioteci. Preporuka zaposlenih u ovoj ustanovi kulture za hladne zimske dane jesu romani i sage za koje treba izdvojiti više vremena za čitanje. Za sve ljubitelje knjiga postoji i književni klub čiji se članovi sastaju svakog meseca u Čitaonici Biblioteke.

Hladni zimski dani mnoge od nas nateraju da provodimo više vremena kod kuće, u zatvorenom prostoru. Način na koji možemo prekratiti vreme je i čitanje knjiga. Većina Subotičana sa kojima smo razgovarali potvrdilo nam je da više čitaju zimi.

U Gradskoj biblioteci Subotica kažu da svake zime užurbano rade, jer većina članova ove ustanove kulture upravo tada čita najviše.Sanja Vasić, informatorka Gradske biblioteke preporučuje članpvima Biblioteke i onima koji to nisu, da je sada pravo vreme za čitanje saga i romana.

Već godinu dana Gradska biblioteka sarađuje sa književnim klubom „Urlik“ čiji se članovi sastaju u Čitaonici Biblioteke jednom mesečno i razgovaraju o knjizi koja se čita taj mesec. Naredni sastanak ovog kluba je 12. januara od 19,30 časova, a mogu se pridružiti svi zainteresovani bez obzira da li su članovi Biblioteke. Knjiga o kojoj će se razgovarati je „Hronika palanačkog groblja“ Isidore Sekulić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3549
Povezane teme

gradska biblioteka

čitanje knjiga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.