Komentara: 4
Pregleda: 2375

Hleb neće poskupeti

09.08.2012. u 16:57h
Hleb u Srbiji neće poskupeti: cena vekne hleba "sava" od 500 grama ostaće 44 dinara, saopštilo je Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine, posle sastanka sa predstavnicima Unije pekara Srbije.
Hleb neće poskupeti

Predsednik Unije pekara Zoran Pralica zatražio je na sastanku sa ministrom spoljne i unutrašnje trgovine Rasimom Ljajićem poskupljenje hleba na 54 dinara i izmenu Uredbe o ograničcenju cene hleba na 44 dinara, jer su kako navode, od donošenja te uredbe porasle cene brašna i transporta. Ljajić je rekao da uredba neće biti izmenjena jer za to nema realnog osnova, tako da će cena hleba i dalje biti 44 dinara.

On je dodao da je Ministarstvo voljno da u narednom periodu nastavi razgovore sa predstavnicima proizvodjača hleba radi nalaženja načina za olakšanje njihovog poslovanja i pružanja pomoći iz delokruga nadležnosti Ministarstva.

Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2375
Povezane teme

hleb subotica

cena hleba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.